İzmir Güzelbahçe yeni konut projeleri 2019!
Markalı konut projelerinin de yer aldığı İzmir Güzelbahçe yeni konut projeleri 2019 listesini ve detaylarını sizler için araştırdık.

Türkiye'de Nisan 2019'da bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışlarında %18,1 oranında azalarak ve toplam satışlar 84 bin 403'ü buldu. TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre İzmir %5,7 pay ve 4 bin 797 adet konut satışı ile 3. sırada yerini aldı.

İzmir Güzelbahçe konut projeleri 2019 kapsamında satışlar ve çalışmalar hızla devam ediyor. İzmir'de inşa edilen biribirinden farklı projelerde İzmir Güzelbahçe satılık ev seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor.

İşte İzmir Güzelbahçe yeni konut projeleri 2019 listesi;

​La Casa Güzelbahçe
Ege-Koop tarafından inşa edilen La Casa Güzelbahçe 83 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. 1+1 , 2+1 , 3+1 , 4+1 , 3+2 konutların planlandığı Ege Koop La Casa Güzelbahçe daire büyüklükleri 50 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor. 60 villa, 100 daire ve 20 dükkandan oluşan projede birçok imkan bulunuyor. La Casa Güzelbahçe teslim tarihi için tıklayınız.

​Yunusoğlu Bahçe
Güzelbahçe konut projeleri arasında yer alan projede 5+2 tipinde tekil ve ikiz 2 farklı tipte villa seçeneği bulunuyor. Yunusoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede açık yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu, koşu parkuru, fitness, sauna, kafeterya, fin hamamı, mini clup ve dinlenme tesisi bulunuyor. Güzelbahçe'de yükselen projede tüm villalar 5+2 şeklinde tasarlanıyor. Yunusoğlu Bahçe teslim tarihi için tıklayınız.

İzmir Güzelbahçe yeni konut projeleri 2019 detaylarını sizler için derledik. İzmir Güzelbahçe ev projeleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181