İzmir İmgelife projesi ne zaman teslim?
24 bin 475 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilen İzmir İmgelife projesi teslimlerinin Aralık 2018'de yapılması bekleniyor.

2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinden oluşan İzmir İmgelife projesinde daire büyüklükleri 74 metrekare ile 157 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İzmir Menemen’de hayata geçilen İzmir İmgelife projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor. Toplam 170 adet konuttan oluşan İzmir İmgelife projesi 7 katlı 5 bloktan oluşuyor. 

7 bin 724 metrekare arsa alanı üzerinde Gültekin İnşaat imzası ile hayata geçirilen İzmir İmgelife projesinde yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme ve dinlenme alanları, otopark alanı, spor salonu ve seyir terası yer almakta, çevresinde de tenis kortu, basketbol sahaları, çocuk oyun alanları, otoparklar, yeşil alanlar ve yürüyüş yolları bulunuyor.

İzmir İmgelife projesi fiyat? Tıklayınız.

İzmir İmgelife projesi nerede? Tıklayınız.

İzmir İmgelife projesi iletişim!
Web: www.gultekininsaat.com

Meltem EKİNCİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181