İzmir'in akıllı ev sistemli yeni projesi; A Loft Bornova
Yarım asırlık tecrübe ile ART2 İnşaat tarafından İzmir'in iş ve yaşam merkezi Bornova'da hayata geçirilen A Loft Bornova projesi inşaatı hızla devam ediyor. Muayenehane ve ofis kullanımına uygun 55-60 metrekare 1 + 1 dairelerden oluşan A LOFT Bornova, yatırım yapmak ve ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir fırsat sunuyor. Estetik tasarımı, lokasyonu ile dikkat çeken ve fore kazık ile inşa edilen A LOFT Bornova projesinde 56 adet 1 + 1 daire yer alıyor. Her metrekaresinin kullanımı özenle tasarlanan, konut, muayenehane ve ofis kullanımına uygun proje daire ve genel özellikleri ile yaşamı kolaylaştıracak ayrıcalıklar vaadediyor. Açık kapalı otopark, fitness center, keyifle yüzmek ve güneşlenmek için dışardan görünmeyecek şekilde planlanan açık yüzme havuzu kapalı devre kamera ve görüntülü interkom sistemi, sığmak, otomatik yangın söndürme sistemi ve modern peyzajı ile şehir içinde huzurlu bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Ege Üniversitesi Hastanesi, Yaşar Üniversitesi, Forum Bornova, çevre yolu ve metro durağına yürüyüş mesafesinde, Adliye Sarayı'na 2 dakika, Adnan Menderes Havaalam'na 15 dakika mesafedeki lokasyonu ile okul, hastane, banka, alışveriş gibi en temel ihtiyaçlar cevap verirken kamu kurum ve kuruluşlarına ulaşım kolaylığı açısından da avantaj sağlıyor. '

ELEKTRONİK ANAHTAR
A LOFT Bornova projesini akıllı bir inşaat projesi olarak tasarladıklarını belirten ART2 İnşaat ortağı İç Mimar Atilla Atila, "Modern, estetik, geleceğin teknolojisini yansıtan akıllı bir inşaat projesini hayata geçiriyoruz. En ince ayrıntıları konfor sağlamak ve enerji tasar rufu odaklı planladığımız A LOFT Bornova'da elektronik anahtar sistemi kullandık.

Evden ayrılırken buzdolabı dışında bütün elektronik cihazların devre dışı kalacağı projemizde aynı zamanda Mimar Atila şöyle devam etti: "İş yeri olarak kullananlar için çalışma keyfini arttıracak, inşaatı hızla devam eden A LOFT Bornova projemiz konumu, sağladığı olanakları ile ev veya iş sahibi olmak isteyenlerin ve yatırımcıların dikkatini çekiyor. Farklı mimari tasarımlarda yeni projelerimiz ile yatırımlarımıza devam etmeyi ve kentimize konut alanında farklılıklar getirmeyi güvenlik önlemlerini de ön planda tuttuk. Yapı yüklerini sağlam zemine ulaştırma amaçlı kullanılan Fore Kazık ile inşa edilen bölgedeki ilk projeyiz. Hem konut amaçlıyoruz. hem ofis hem de muayene kullanımına uygun olmasını hedeflediğimiz A LOFT Bornova güvenlik başta olmak üzere sosyal ihtiyaçlara cevap vererek konforlu ve huzurlu bir yaşam sunacak" ifadesini kullandı. 

Habertürk Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181