İzmir Karabağlar konut projeleri!
İzmir Karabağlar konut projeleri listesini ve detaylarını sizler için araştırdık. Markalı konut projelerinin de yer aldığı Karabağlar yeni ev projeleri çalışmaları hızla devam ediyor. Konut satış sıralamasında 3. sırada yer alan İzmir Karabağlar kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çekiyor.

Türkiye'de Eylül 2018'de bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışlarında %9,2 oranında azalarak ve toplam satışlar 127 bin 327'ü buldu. TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre İzmir %4,9 pay ve 6 bin 207 adet konut satışı ile 3. sırada yerini aldı.

İşte İzmir Karabağlar konut projeleri listesi;

​Mynar Life Residence
Daire büyüklüklerinin 105 ila 154 metrekare arasında değişim gösterdiği Mynar Life Residence projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanıyor. Fiyap İnşaat tarafından inşa edilen projede 105 metrekare  3+1 açık mutfaklı daire, 118 metrekare  3+1 daire ve 154 metrekare 4+1 bulunuyor. Mynar Life Residence fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Folkart Line
179 adet 3+1, 34 adet 2+1 konutun tasarlanacağı Folkart Line Karabağlar projesinde basketbol ve futbol sahaları, tenis kortu, yarı olimpik yüzme havuzu, alışveriş alanları, otopark ve peyzaj alanları bulunacak. 422 bağımsız birimden oluşacak olan projede 12 blok yükselecek. Folkart imzası ile 12 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılacak olan Folkart Line Karabağlar projesinde dairelerin büyüklükleri 85 metrekare ile 176 metrekare arasında değişim gösterecek. Folkart Line fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Liva Home Uzundere 2. etap
59 bin 377 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede basketbol sahası, futbol sahası, tenis kortu gibi sosyal imkanlar yer alıyor. Folkart Yapı imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin tümü 2+1, 3+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. İzmir'in Karabağlar ilçesinde Uzundere mahallesinde konumlandırılan Liva Home Uzundere 2. etap projesinde 7'şer katlı 12 blok yer alıyor. Liva Home Uzundere 2. etap teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

​Yenitepe İzmir
Daire büyüklüklerinin 63 metrekare ila 161 metrekare arasında değişim gösterdiği projede 1533 daire yer alıyor. 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede açık havuzlar, çocuk havuzları, peyzaj alanları, spor sahaları, çocuk oyun alanları ve kapalı otopark gibi imkanlar yer alıyor. 25 adet ticari birimin planlandığı projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanıyor. Yenitepe İzmir projesi teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

İzmir Karabağlar konut projeleri listesini sizler için derledik. İzmir konut projeleri Karabağlar ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181