İzmir karma konut projeleri!
İzmir karma konut projeleri detaylarını sizler için araştırdık. Markalı konut projelerinin de yer aldığı İzmir karma ev projeleri çalışmaları hızla devam ediyor.

Türkiye'de Eylül 2018'de bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışlarında %9,2 oranında azalarak ve toplam satışlar 127 bin 327'ü buldu. TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre İzmir %4,9 pay ve 6 bin 207 adet konut satışı ile 3. sırada yerini aldı.

İşte İzmir karma konut projeleri detayları;

Evora İzmir
Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı ile hayata geçirilecek Evora İzmir projesinde  514 adet 1+1, 181 adet 2+1, 234 adet 3+1, 96 adet 4+1, 24 adet 6+1 daire yer alacak.1583 araçlık kapalı otopark imkanına sahip olacak olan projede konut alanında spor salonu, hamam, sauna, buhar odası gibi imkanlar bulunacak. projede sergi, konferans, balo salonlarından oluşan 5 adet kültür alanı bulunacak. Evora İzmir fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Folkart Vega
TAGO Mimarlık imzası taşıyacak olan Folkart Vega projesinde hamam, havuzlar, fitness salonu, doktor odası, kafe, kütüphane, açık oturma alanı, toplantı odası, playstation odası, müzik odası, sinema salonu, koşu ve yürüme parkurları, lounge gibi sosyal donatı alanları yer alacak. 850 milyon TL'lik yatırım değeri ile hayata geçirilecek olan projede 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1, 3+1 dubleks, 4+1, 4+1 dubleks, 5+1 dubleks konutlar yer alacak. Folkart Vega fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Dap İzmir
Dap Yapı imzası ile İzmir'e değer katacak bir proje olması hedefiyle inşa edilen Dap İzmir daireleri en küçük 37 metrekare ile stüdyo seçeneğinden başlıyor. 209 metrekarelik 3+1’ e kadar çıkıyor. 30 katlı 2 bloğun yükseleceği projede balkonlu ve teras evlerin bulunması planlanıyor. Dap İzmir fiyatları ve teslim tarihi bilgisi için tıklayınız.

Ataşehir Modern
İzmir Çiğli'de konumlandırılacak olan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri tasarlanıyor. Gergül İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan proje Çiğli konut projeleri arasında yer alıyor. Ataşehir Modern İzmir projesi teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Mahall Bomonti İzmir
45 bin metrekarelik arazi üzerinde konumlandırılan Mahall Bomonti İzmir projesi 4 bodrum ve zemin +17 katlı yatay ve +58 katlı dikey blok şeklinde tasarlanıyor. 1.5 dönüm arazi üzerinde Türkerler İnşaat tarafından inşa edilen projede loft, 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Mahall Bomonti İzmir fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İzmir karma konut projeleri listesini sizler için derledik. Karma konut projeleri İzmir ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181