İzmir konut kampanya!
İzmir konut kampanya detaylarını sizler için araştırdık. Türkiye'de Temmuz 2018'de bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışlarında %6,9 oranında artarak ve toplam satışlar 123 bin 878'ü buldu. TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre İzmir %5,1 pay ve 6 bin 322 adet konut satışı ile 3. sırada yerini aldı.

İşte İzmir konut kampanya listesi;

Mahall Bomonti İzmir
Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Mahall Bomonti İzmir ofislerinde yüzde 20 peşinat, 60 ay sıfır faiz kampanyası, onutlarında ise yüzde 20 peşinat ve 50 ay sıfır faiz kampanyası konut alıcılarına sunuluyor. 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.  Mahall Bomonti İzmir teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Altın Orman
​500 milyon yatırım bedeline sahip olan Altın Orman projesinde 60 aya kadar vade ve 0,90 faiz avantajı konut alıcılarına sunuluyor. 38 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede 1+1, 2+1, 3+1 az sayıda 4+1 garden tip seçenekleri bulunuyor. İzmir Altın Orman fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Avcılar Caddebostan
​2+1'den 4+1'e kadar farklı dairelerin tasarlandığı Avcılar Caddebostan projesinde yüzde peşinat kampanyası bulunuyor. Kampanya kapsamında peşinat 3 bin 890 TL olarak belirlendi. 203 adet dairenin planlandığı Avcılar Caddebostan satılık dairelerinin alanları net 61 metrekare ile net 172 metrekare arasında değişiklik gösterecek. Avcılar Caddebostan Bornova fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İzmir konut kampanya ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181