İzmir konut projeleri 2018!
Aralık 2017'de 8 bin 305 adet konut satışının gerçekleştirildiği İzmir konut projeleri 2018 listesini sizler için derledik. Aralık ayı konut satışında 3. sırada yer alan İzmir konut projeleri 2018 konut alıcılarına sunuluyor. Türkiye'nin en büyük şehirlerinden biri olan  İzmir konut projeleri 2018 yatırımcıdan yoğun ilgi görüyor. İşte İzmir konut projeleri 2018

Teknik Yapı İzmir Alsancak projesi
Karma konsepte sahip olacak olan Teknik Yapı İzmir Alsancak projesinde konut, rezidans, apart otel ve kültür merkezinin yer alması öngörülüyor. 47 dönümlük arazi üzerinde inşa edilecek olan Teknik Yapı İzmir Alsancak projesi Teknik Yapı ve Halk GYO imzası ile yükselecek. Teknik Yapı İzmir Alsancak projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Biva Tower projesi 
Toplam 96 dairenin planlandığı ​Biva Tower projesinde ayrıca 8 ticari ünite alanı bulunuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı Biva Tower projesi 32 katlı olarak yükseliyor. Biva Tower projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Yücesoy Konsept
Tüm daireleri 1+1 seçeneğiyle planlanan Yücesoy Konsept projeside daireler 49 metrekare büyüklüğe sahip olacak. 2 blok olarak tasarlanan Yücesoy Konsept 140 daireden oluşacak. Yücesoy Konsept daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Cadde Bostan Bornova projesi
2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Cadde Bostan Bornova projesinde daire büyüklükleri 61 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Cadde Bostan Bornova projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Country Plus Palm projesi
1+1 ve 2+0 daire seçeneklerinin planlandığı Country Plus Palm projesinde dairelerin büyüklükleri 71 ila 80 metrekare arasında değişiyor. Country Plus Palm projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İzmir konut projeleri 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181