İzmir konut projeleri Balçova!
İzmir konut projeleri Balçova listesini sizler için derledik. İzmir'in Balçova ilçesinde yer alan Balçova konut projeleri 2018 çalışmaları hızla devam ediyor.

İşte merak edilen İzmir konut projeleri Balçova listesi ;

Park Balçova
Yunusoğlu'nun, Özyıldırım İnşaat ile ortaklığı Cevher Yatçılık Turizm İnşaat Mimarlık ve Tic. Ltd. Şti. tarafından Balçova’da hayata geçirilen Park Balçova projesinde 29 daire yer alıyor. Balçova konut projeleri arasında yer alan projede her daire için 2 otopark, jeotermal alttan ısıtma sistemi, açık ve kapalı yüzme havuzları bulunuyor.

Balçova Modern
Toplam 40 adet 4+1 konuttan oluşan proje 2 bin 604 metrekare arsa üzerinde yer alıyor. Yaklaşık bin 900 metrekarelik alanda süs havuzları, çocuk oyun alanları, peyzaj uygulamaları ve otopark yer alıyor. Lokasyonu ile dikkat çeken Balçova Modern projesinde kapalı yüzme havuzu, spor salonu, oyun parkı bulunuyor. 

İzmir konut projeleri Balçova listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181