İzmir konut projeleri Buca!
İzmir konut projeleri Buca listesini sizler için derledik. Konut projeleri ile dikkat çeken İzmir Buca'da konut projeleri için çalışmalar devam ediyor.

Türkiye'de Eylül 2018'de bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışlarında %9,2 oranında azalarak ve toplam satışlar 127 bin 327'ü buldu. TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre İzmir %4,9 pay ve 6 bin 207 adet konut satışı ile 3. sırada yerini aldı. Eylül 2018'de İzmir'de gerçekleşen 6 bin 207 adetlik konut satışında 724 adet konut satışı ile Buca lider oldu. Bu kapsamda İzmir buca konut projeleri 2018 satışları sürüyor.

İşte İzmir Bucak konut projeleri 2018 listesi

MyWay Dokuz Eylül
Tek blok tasarlanan MyWay Dokuz Eylül projesi toplam 132 adet konuttan oluşuyor. Öğrencilere ve gençlere hitap eden projede 1+0, 1+1, 1+1 loft  ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor. MyWay Dokuz Eylül teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Buca Safir Residence
142 daireden oluşan projede tüm daireler 1+1 seçeneği ile tasarlanıyor. 2 bloğun yer aldığı Buca Safir Residence projesinde daireler 50 metrekare brüt, 45 metrekare net büyüklüğünde planlandı. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede tek daire seçeneği bulunuyor. Buca Safir Residence daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız. 

Urhanlar Paradiso Buca
3+1 daire seçeneklerini konut alıcılarına sunan Urhanlar Paradiso Buca projesinin daireleri 164 metrekare büyüklüğe sahip. Toplamda 60 dairenin yer alacağı proje Urhanlar İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Urhanlar Paradiso Buca teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Vita Loft Buca
276 daireden oluşan projede 1+1 , 2+1 daire seçenekleri tasarlanıyor. Daire büyüklüklerinin 55 ila 128 metrekare arasında değişim gösterdiği Vita Loft Buca projesinde 6 bin metrekare açık ve kapalı alandan oluşan sosyal tesis yer alıyor. Vita Loft daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Verde Royal
3+1 dairelerden oluşan Verde Royal projesi 25 metrekare bahçeli villa-daireler bulunuyor. İki ayrı etapta iki farklı yaşam stili sunan projede toplam 120 daire yer alıyor. Verde Royal lokasyonu için Tıklayınız.

İzmir Bucak konut projeleri 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181