İzmir konut projeleri Çiğli!
Yeni bir konut arayışında olanların merak ettiği İzmir konut projeleri Çiğli detaylarını sizler için araştırdık.

İzmir konut satış rakamları 2019 şu şekilde; Eylül 2019'da İzmir'de gerçekleşen 8 bin 830 adetlik konut satışında bin 313 adet konut satışı ile Buca'da lider oldu. Buca'yı takip eden ilçeler ise 906 konut satışı ile Karşıyaka, 682 konut satışı ile Torbalı ve 637 konut satışı ile Çiğli oldu.

İşte İzmir konut projeleri Çiğli listesi;

Havan Suite
40 daireden oluşan Havan Suite projesi 5000 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Tek tip daire seçeneğine sahip olan Havan Suite projesinde daireler 2+1 şeklinde tasarlanıyor. Havan Suite detayları için tıklayınız.

Nilüfer Evleri Çiğli
7 katlı 6 blok olarak tasarlanan Nilüfer Evleri Çiğli projesinde dairelerin tümü 3+1 seçeneği ile tasarlanıyor. Ataşehir'de Onag Yapı imzası taşıyan Nilüfer Evleri İzmir projesinde dairelerin büyüklükleri 183 ila 197 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Nilüfer Evleri İzmir detayları için tıklayınız.

Ege Nova Suite
3 bin 118 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan projede 5 adet ticari alan yer alıyor. 117 adet 1+1 ve 7 adet 2+1 dairenin planlandığı Ege Nova Suite projesinde toplam 124 daire bulunuyor. 11 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan projede daire büyüklükleri 61 ile 75 metrekare arasında değişim gösteriyor. Ege Nova Suite detayları için tıklayınız.

Atakent Panorama İzmir
5 bloktan oluşan proje 17 bin 87 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Toplam 240 dairenin yer aldığı Atakent Panorama İzmir projesinde 2 farklı tipte 3+1 daire bulunuyor. Atakent Panorama İzmir detayları için tıklayınız.

Yücesoy Konsept
2 blok olarak tasarlanan Yücesoy Konsept 140 daireden oluşacak. Tüm daireleri 1+1 seçeneğiyle planlanan Yücesoy Konsept projeside daireler 49 metrekare büyüklüğe sahip olacak. 3 bin 100 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek olan Yücesoy Konsept projesinin lokasyonu ile dikkat çekmesi bekleniyor. Yücesoy Konsept detayları için tıklayınız.

İzmir konut projeleri Çiğli detaylarını sizler için derledik. izmir çiğli yeni konut projeleri ve izmir çiğli konut projeleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181