İzmir konut projeleri Dap Yapı!
Eylül 2018 konut satış sıralamasında 3. sırada yer alan İzmir konut projeleri Dap Yapı detaylarını sizler için araştırdık.

İzmir konut projeleri Dap Yapı detayları şu şekilde;

Yaklaşık 700 konutun planlandığı Dap İzmir daireleri en küçük 37 metrekare ile stüdyo seçeneğinden başlıyor 209 metrekarelik 3+1’e kadar çıkıyor. 30 katlı 2 bloğun yükseleceği projede balkonlu ve teras evlerin bulunması planlanıyor. 400 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Dap İzmir projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor. 

Markalı konut projesi üreticilerinden Dap Yapı İzmir yeni projeler arasında Dap Çeşme ve Dap Mavişehir projeleri yer alıyor. Dap Yapı İzmir gelecek projeler için çalışmalarına devam ediyor.

Dap İzmir fiyat bilgisi için tıklayınız.
Dap İzmir teslim tarihi için tıklayınız.
Dap İzmir nerede sorusunun cevabı için tıklayınız.

İzmir konut projeleri Dap Yapı detayları detaylarını sizler için derledik. Dap Yapı İzmir konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181