İzmir konut projeleri!
İzmir konut projeleri listesini sizler için derledik. Aralık 2017'de 8 bin 305 adet konut satışının gerçekleştirildiği İzmir konut projeleri 2018 listesini sizler için derledik. Mart ayı konut satışında 3. sırada yer alan İzmir'de toplam 6 bin 787 adet konut satışı yapıldı. Mart 2018'de İzmir'de en çok konutun satıldığı ilçe 918 konut satışı ile Buca oldu.

İşte İzmir konut projeleri listesi

İzmir Altın Orman
Toplam bin 215 adet konuttan oluşan projede 3 blok yükseliyor. 1+1, 2+1, 3+1 az sayıda 4+1 garden tip dairelerin planlandığı İzmir Altın Orman projede geniş sosyal donatı alanları yer alıyor. İzmir Altın Orman teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Mia Garden Menderes
2+1 ve 3+1 dairelere sahip olan projede toplam 130 daire bulunuyor. Koç İnşaat tarafından hayata geçirilen Mia Garden Menderes İzmir Menderes'te konumlandırılıyor. Mia Garden Menderes daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Liva Home Uzundere 2. etap
İzmir'in Karabağlar ilçesinde Uzundere mahallesinde konumlandırılan Liva Home Uzundere 2. etap projesinde 2+1 daireler 85 metrekare ile 115 metrekare, 3+1 daireler 120 metrekare ile 176 metrekare büyüklüğünde yer alıyor. Liva Home Uzundere 2. etap daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Yücesoy Santrall
Toplam 400 konuttan oluşacak projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. 4 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek Yücesoy Santrall projesi 2 etaptan oluşacak. Yücesoy Santrall daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Teknik Yapı İzmir Alsancak projesi
Karma konsepte sahip olacak olan Teknik Yapı İzmir Alsancak projesinde konut, rezidans, apart otel ve kültür merkezinin yer alması öngörülüyor. 47 dönümlük arazi üzerinde inşa edilecek olan Teknik Yapı İzmir Alsancak projesi Teknik Yapı ve Halk GYO imzası ile yükselecek. Teknik Yapı İzmir Alsancak projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Modda Port
1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Modda Port projesinde dairelerin büyüklükleri 30 metrekare ila 70 metrekare arasında değişecek. Projede rezidans, home ofis ve ofisler yer alacak. Modda Port teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Cadde Bostan Bornova projesi
2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Cadde Bostan Bornova projesinde daire büyüklükleri 61 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Cadde Bostan Bornova projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İzmir konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181