İzmir konut projeleri Karşıyaka 2018!
İzmir konut projeleri Karşıyaka 2018 ile ilgili detayları sizler için araştırdık. TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre İzmir %5,9 pay ve 7 bin 28 adet konut satışı ile 3. sırada yerini aldı. Mayıs 2018'de İzmir'de gerçekleşen 7 bin 28 adetlik konut satışında 908 adet konut satışı ile Buca lider oldu. Buca'yı takip eden ilçeler ise 834 konut satışı ile Karşıyaka 2. sıraya yerleşti

İşte İzmir konut projeleri Karşıyaka 2018 listesi;

Livin İzmir
Cengiz İnşaat imzasıyla yükselen proje 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri tasarlanıyor. 2 etabın planlandığı Livin İzmir projesinin ilk etabında 368 adet konut ve 33 adet ticari ünite yer alıyor. Livin İzmir daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.​

Dream Port Residence
Kalender İnşaat imzası ile hayata geçirilen Dream Port Residence projesi dairelerin büyüklükleri 57 metrekare ila 150 metrekare arasında değişiyor. 30 daireden oluşan Dream Port Residence projesinde 2+1, 3+1 ve dubleks daire seçenekleri bulunuyor. Dream Port Residence teslim tarihi ve dairte fiyatları için tıklayınız.

Folkart Yaka Evleri 
​2 bloğun inşa edildiği Folkart Yaka Evleri projesinde bloklar 13 katlı olarak tasarlanıyor. 130 konut ve 13 ticari alandan oluşan proje karma konsepti ile hayata geçiriliyor. Folkart Yaka Evleri fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Port Marin Mavişehir
Denize sıfır konumda yer alan Port Marin Mavişehir İzmir Karşıyaka yeni konut projeleri arasında bulunuyor. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen Port Marin Mavişehir projesinde 25 katlı tek blok yükseliyor. Katal İnşaat tarafından hayata geçirilen proje dikey mimarisi ile inşa ediliyor. Portmarin Mavişehir fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Double Diamond Residence
2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan Double Diamond Residence projesi 156 konuttan oluşuyor. Açık kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu ve kreşin yer aldığı Double Diamond Residence projesi Elmastan ilham alınarak tasarlanıyor. Double Diamond Residence daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Newplus Bostanlı
2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Newplus Bostanlı projesinde satışlar devam ediyor. Newplus Bostanlı projesinde 2+1 daireler brüt 115 metrekare net 90 metrekare ve 3+1 daireler brüt 150 net 123 metrekare olarak tasarlanıyor. Newplus Bostanlı daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İzmir konut projeleri Karşıyaka 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181