İzmir konut projeleri Konak!
İzmir konut projeleri Konak detaylarını sizler için araştırdık. Markalı konut projelerinin de yer aldığı İzmir Menderes inşaat projeleri çalışmaları hızla devam ediyor. Konut satış sıralamasında 3. sırada yer alan Konak ev projeleri satışları sürüyor.

Türkiye'de Eylül 2018'de bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışlarında %9,2 oranında azalarak ve toplam satışlar 127 bin 327'ü buldu. TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre İzmir %4,9 pay ve 6 bin 207 adet konut satışı ile 3. sırada yerini aldı.

İşte İzmir konut projeleri Konak detayları;

Folkart Vega
Folkart Yapı imzası ile İzmir Konak'ta Alsancak ile Halkapınar arasında konumlandırılacak olan projede 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1, 3+1 dubleks, 4+1, 4+1 dubleks, 5+1 dubleks konutlar yer alacak. TAGO Mimarlık imzası taşıyacak olan Folkart Vega projesinde hamam, havuzlar, fitness salonu, doktor odası, kafe, kütüphane, açık oturma alanı, toplantı odası, playstation odası, müzik odası, sinema salonu, koşu ve yürüme parkurları, lounge gibi sosyal donatı alanları yer alacak. Folkart Vega fiyatları teslim tarihi için tıklayınız.

​Megapol İzmir
1+0 , 1+1 , 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan projede 1+0 daireler brüt 55 metrekareden, 1+1 daireler brüt 90 metrekareden, 2+1 daireler brüt 150 metrekareden, 3+1 daireler ise 300 metrekareden başlayan büyüklüklerde planlanıyor. İzmir Konak'ta yer alan proje Halkapınar'da inşa ediliyor. Megapol Group tarafından hayata geçirilen projede Karma konsepte sahip olan projede 3 kule bloğunda 540 ofis, 360 konut yer alıyor. Megapol İzmir projesi fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Modda Port
1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Modda Port projesinde dairelerin büyüklükleri 30 metrekare ila 70 metrekare arasında değişecek. Zemin katlardan 9. kata kadar ofislerin bulunduğu projede 30 metrekareden ofisler, 38 metrekareden home officeler, 70 metrekareden rezidanslar başlayacak. Modda Port teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Evora İzmir
2106 kişinin yaşamasının planlandığı projede bloklar 6, 8 ve 24 katlı olarak inşa edilecek. Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı ile hayata geçirilecek Evora İzmir projesinde  514 adet 1+1, 181 adet 2+1, 234 adet 3+1, 96 adet 4+1, 24 adet 6+1 daire yer alacak.1583 araçlık kapalı otopark imkanına sahip olacak olan projede konut alanında spor salonu, hamam, sauna, buhar odası gibi imkanlar bulunacak. projede sergi, konferans, balo salonlarından oluşan 5 adet kültür alanı bulunacak. Evora İzmir teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Tekfen Rönesans İzmir
Karma konsepte sahip olacak olan Tekfen Rönesans İzmir projesi daire ve ofislerden oluşacak. Tekfen Gayrimenkul ve Rönesans Gayrimenkul imzası ile İzmir Konak'ta hayata geçirilecek olan Tekfen Rönesans İzmir projesi "Yeni İzmir" olarak planlanan bölgede inşa edilecek. Tekfen Rönesans İzmir projesi teslim tarihi ve fiyatları Tıklayınız.

İzmir konut projeleri Konak listesini sizler için derledik. İzmir Konak yeni konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181