İzmir Menderes inşaat projeleri!
İzmir Menderes inşaat projeleri detaylarını sizler için araştırdık. Türkiye'de Eylül 2018'de bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışlarında %9,2 oranında azalarak ve toplam satışlar 127 bin 327'ü buldu. TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre İzmir %4,9 pay ve 6 bin 207 adet konut satışı ile 3. sırada yerini aldı.

Markalı konut projelerinin de yer aldığı İzmir Menderes konut projeleri çalışmaları hızla devam ediyor. Konut satış sıralamasında 3. sırada yer alan Menderes ev projeleri satışları sürüyor.

İşte İzmir Menderes inşaat projeleri detayları;
İzmir'in Menderes ilçesinde konumlandırılan Mia Garden Menderes projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness center, yürüyüş alanları ve otopark gibi sosyal imkanlar yer alıyor.

2+1 ve 3+1 daire tiplerinden oluşan projede 130 adet daire bulunuyor. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede dairelerin büyüklükleri henüz netlik kazanmadı. Koç İnşaat ayrıca Mia Life ve Mia Koru projelerinin satışlarını sürdürüyor. 

Mia Garden Menderes nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Mia Garden Menderes teslim tarihi için tıklayınız.
Mia Garden Menderes fiyat için tıklayınız.

İzmir Menderes inşaat projeleri listesini sizler için derledik. İzmir Menderes yeni konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181