İzmir Menemen inşaat projeleri!
İzmir Menemen inşaat projeleri listesini sizler için derledik. TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre İzmir %4,9 pay ve 6 bin 207 adet konut satışı ile 3. sırada yerini aldı. Eylül 2018'de İzmir'de gerçekleşen 6 bin 207 adetlik konut satışından 337 adedi Bornova'da satıldı.

İzmir'de yer alan Menemen'de yeni konut projeleri çalışmaları hızla devam ediyor. Markalı konut projeleri ile dikkat çeken Menemen konut projeleri inşaatlarını ve satışlarını sürdürüyor. Türkiye'de Eylül 2018'de bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışlarında %9,2 oranında azalarak ve toplam satışlar 127 bin 327'ü buldu.

İşte İzmir Menemen inşaat projeleri listesi;

​Kuzeyşehir Koru
350 milyon lira yatırımla tamamlanacak olan projede 2+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. 31 bin metrekarelik alanda konumlandırılacak olan Kuzeyşehir Koru İzmir projesinde 4 blok inşa edilecek. Yeşil vaha konsepti ile tasarlanan İzmir Kuzey Şehir Koru Menemen konut projeleri arasında yer alıyor. ​Kuzeyşehir Koru fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Katal İnşaat İzmir Menemen projesi 
42 bin 114 metrekare inşaat alanına sahip olan projede bin 48 kişinin yaşayacağı öngörülüyor. İzmir'in Menemen ilçesinde 56 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Katal İnşaat İzmir Menemen projesi 262 konuttan oluşacak. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede 11 katlı 4 blok inşa edilecek. Katal İnşaat İzmir Menemen projesi teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Cebeci Aura 2
2+1, 3+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı projede dairelerin büyüklükleri 110 ila 160 metrekare arasında değişim gösteriyor.  İzmir Menemen'de inşa edilen projenin  2+1 daireleri 110 metrekare ile 135 metrekare, 3+1 daireleri ise 145 ile 160 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. Cebeci Aura 2 fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İzmir İmgelife
Gültekin İnşaat imzası ile hayata geçirilen İzmir İmgelife projesi İzmir Menemen’de hayata geçiriliyor. 170 adet konuttan oluşan İzmir İmgelife projesinde daire büyüklükleri 74 metrekare ile 157 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 24 bin 475 metrekare inşaat alanına sahip olan İzmir İmgelife projesi 7 katlı 5 bloktan oluşuyor. İzmir İmgelife projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Country Plus Palm
Tek blok olarak tasarlanan Country Plus Palm projesinde 1+1 ve 2+0 daire seçenekleri tasarlanıyor. Toplam 32 bağımsız bölümden oluşan Country Plus Palm projesinde dairelerin büyüklükleri 71 ila 80 metrekare arasında değişim gösteriyor. Country Plus Palm projesi teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

İzmir Menemen inşaat projeleri listesini sizler için derledik. İzmir konut projeleri Menemen ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181