İzmir satılık konut projeleri!
Yeni bir ev arayışında olanlar için İzmir satılık konut projeleri listesini derledik. Türkiye'nin en büyük şehirlerinden biri olan İzmir satılık konut projeleri yatırımcının ilgisini görüyor. Ulaşım ve mega projeleriyle dikkaleri çeken İzmir satılık konut projeleri konut alıcılarına sunulmaya devam ediyor. İşte İzmir satılık konut projeleri

Country Plus Palm projesi
Country Plus Palm projesi satılık daireleri konut alıcılarını bekliyor. 1+1 ve 2+0 daire seçeneklerinin planlandığı Country Plus Palm projesinde dairelerin büyüklükleri 71 ila 80 metrekare arasında değişiyor. Country Plus Palm projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Cadde Bostan Bornova projesi
Cadde Bostan Bornova projesinde Satılık daireler konut alıcılarına sunuluyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Cadde Bostan Bornova projesinde daire büyüklükleri 61 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Cadde Bostan Bornova projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Forbest Oliva 2. etap
Forbest Oliva 2. etap projesinde Satılık daireler konut alıcılarına sunuluyor. 1+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Forbest Oliva 2. etap projesinde 2+1 daireler 107 metrekare, 3+1 daireler 135 ila 161 metrekare olarak tasarlanıyor. Forbest Oliva 2. etap daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Teknoen Altındağ projesi
Teknoen Altındağ projesinde Satılık daireler konut alıcılarına sunuluyor. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin planlandığı Teknoen Altındağ projesinde 2+1 daireler 88 metrekare ile 111 metrekare, 3+1 daireler ise 122 metrekare ile 145 metrekare olarak tasarlanıyor. Teknoen Altındağ projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Sport Suite İzmir
Sport Suite İzmir satılık daireleri konut alıcılarını bekliyor. 1+1, 2+1 ve 2+1 dubleks daire tiplerinin tasarlandığı Sport Suite İzmir'de dairelerin büyüklükleri 53 metrekare ila 323 metrekare arasında değişiyor. Sport Suite İzmir daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İzmir satılık konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181