İzmir Seyrek inşaat projeleri!
İzmir Seyrek inşaat projeleri ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Türkiye'de Eylül 2018'de bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışlarında %9,2 oranında azalarak ve toplam satışlar 127 bin 327'ü buldu. TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre İzmir %4,9 pay ve 6 bin 207 adet konut satışı ile 3. sırada yerini aldı.

Markalı konut projelerinin de yer aldığı Seyrek ev projeleri çalışmaları hızla devam ediyor. İzmir'in Menemen ilçesinde yer alan Menemen Seyrek konut projeleri satışları sürüyor.

İşte İzmir Seyrek inşaat projeleri listesi;

Yücesoy Mahalle
1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunan Yücesoy Mahalle projesinde dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ila 149 metrekare arasında değişiyor. 4 ve 5 katlı 3 bloktan oluşan Yücesoy Mahalle projesi 70 daireden oluşuyor. 3,5 dönüm üzerine kurulan Yücesoy Mahalle projesinde 5 dönümlük bir park alanı bulunuyor. Yücesoy Mahalle Satış Ofisi detayları için tıklayınız.

Studio City
Yaklaşık 10 bin öğrenci ve akademisyene ev sahipliği yapacak, İzmir'in yeni eğitim üssü Seyrek'te yer alan Studio City projesinin yakın çevresinde devlet okulları, kolejler, hastaneler ve üniversiteler yer alıyor. Yücesoy Mühendislik imzası ile hayata geçirilen Studio City İzmir farklı büyüklük ve seçeneklerde daireler bulunuyor. Studio City detayları için tıklayınız.

Bizim Yaşam Seyrek
​Özgü Mühendislik güvencesiyle hayata geçirilen Bizim Yaşam Seyrek 3 bin 615 inşaat alanına sahip. Ayrıca projede basketbol sahası, açık yüzme havusu, spor salonu, masa tenisi salonu yer alıyor. 1+0, 1+1, 1+1 Plus ve 2+1 dairelerden oluşan proje 3 bin 12 metre arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Bizim Yaşam Seyrek fiyatları için tıklayınız.

İzmir Seyrek inşaat projeleri listesini sizler için derledik. İzmir konut projeleri Seyrek ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181