İzmir Soyak Siesta Oxygen projesi LEED Sertifikası aldı!
İzmir'in 2 ben 300 konuttan oluşan mega projesi Soyak Siesta'nın son etabı Soyak Siesta Oxygen, Amerika Birleşik Devletleri Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından geliştirilmiş çevreye duyarlı yapı sertifikası olan LEED Sertifikası'nı almaya hak kazandı. Sürdürülebilir gelecek odağıyla hareket eden Soyak Yapı tarafından 'yeşil bina' olarak tasarlanan Soyak Siesta Oxygen, bu temaya uygun pek çok alan barındırıyor. Soyak Siesta Oxygen'de, enerji ve su tasarrufu sağlayacak uygulamaların yanı sıra doğal aydınlatmayı destekleyen mimari tasarımlarda bulunuyor. Bisiklet park alanı, elektrikli araç şarj üniteleri gibi uygulamaların yer aldığı projede, ısı tasarrufu sağlayan konfor camlar kullanıldı.

Etap etap...
Yüksek, ferah manzaralı ve havadar bir site olarak tanımlanan Soyak Siesta Oxygen, farklı yaşam ve spor olanakları sunuyor. Aroma terapili buhar odası, Oxygen Bar, oksijen dezenfektanlı yüzme havuzları, ozon terapili jakuzilerin de yer aldığı projede masaj, sauna, yoga, pilates alanı site sakinlerinin kullanımına açık. İzmir Karşıyaka'da 5 etaptan oluşan Soyak Siesta'nın, Siesta Energy ve Siesta Blue etaplarının da LEED Yeşil Bina sertifikası bulunuyor.

Milliyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181