İzmir Urla inşaat projeleri!
İzmir Urla inşaat projeleri detaylarını sizler için araştırdık.Markalı konut projelerinin de yer aldığı İzmir Urla konut projeleri çalışmaları hızla devam ediyor. Konut satış sıralamasında 3. sırada yer alan İzmir Urla ev projeleri satışları sürüyor.

Türkiye'de Eylül 2018'de bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışlarında %9,2 oranında azalarak ve toplam satışlar 127 bin 327'ü buldu. TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre İzmir %4,9 pay ve 6 bin 207 adet konut satışı ile 3. sırada yerini aldı.

İşte İzmir Urla inşaat projeleri detayları;

Oyak İzmir Urla projesi
Yüzde 100 OYAK iştiraki olarak Ankara’da kurulan Oyak; İzmir-Urla’da 368 dönümlük arazi üstünde yeni bir konut projesi geliştirecek. Planlama ve geliştirme aşamasında olan Oyak İzmir Urla projesi detayları henüz netlik kazanmadı. Oyak İzmir Urla projesi detayları için tıklayınız.

Tan Urla
250 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılacak olan projede daireler 1+1 , 2+1 , 3+1 , 4+1 , 5+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. Müstakil ve birbirini benzemeyen ve çeşitli büyüklüklerde bahçeli konutların yer alacağı projede açık hava alışveriş merkezi, otel, klüp içinde hizmet verecek spor alanları, kapalı ve açık yüzme havuzu, koşu parkuru, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları ve 20 dönüm koru bulunacak.​ Tan Urla projesi teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

​River Exclusive
İzmir Urla’da konumlandırılan projede villalar brüt 293 metrekare, net 245 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Efser Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 3 adet 60 metrekare teras alanı bulunuyor. 4+1 dairelerin yer aldığı projede 200 metrekare bahçe alanı bulunuyor. River Exclusive projesi fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İzmir Urla inşaat projeleri listesini sizler için derledik. Urla villa projeleri 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181