İzmir villa konut projeleri!
İzmir villa konut projeleri ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Türkiye'nin gözde şehirlerinden biri olan İzmir villa projeleri 2018 çalışmaları hızla devam ediyor. 

Türkiye'de Eylül 2018'de bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışlarında %9,2 oranında azalarak ve toplam satışlar 127 bin 327'ü buldu. TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre İzmir %4,9 pay ve 6 bin 207 adet konut satışı ile 3. sırada yerini aldı.

İşte İzmir villa konut projeleri listesi;

Grando Bayraklı
Villaların ve apartman dairelerinin bulunduğu Grando Bayraklı projesinde tüm 3+1 , 2+1 ve villalara tapuya tescilli 2 otopark, tüm 1+1 dairelere ise tapuya tescilli 1 otopark veriliyor. Yatay mimariye sahip olan Grando Bayraklı projesi 62 konuttan oluşuyor. DBN İnşaat ve Çağın İnşaat imzası ile 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekelerinin bulunduğı Grando Bayraklı projesinde 12 adet dükkan bulunuyor. Grando Bayraklı nerede? Tıklayınız.

Viltur Villa Saray
İzmir Bayraklı'da  438 adet ofis, 323 adet konut ve 92 adet dükkandan oluşacak olan Viltur Villa Saray projesi Viltur Villa Saray İnşaat tarafından inşa edilecek. Karma konseptte inşa edilecek olan Viltur Villa Saray projesinde konut, ofis ve dükkan yer alıyor. Toplamda 15 kattan oluşacak olan Viltur Villa Saray projesinde 251 adet 1+1 ve 72 adet 2+1 daire tipleri yer alacak. Viltur Villa Saray projesi teslim tarihi için tıklayınız.

İzmir villa konut projeleri listesini sizler için derledik. Satılık villa projeleri İzmir ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181