İzmir Yeşilova konut projeleri!
İzmir Yeşilova konut projeleri detaylarını sizler için araştırdık.Markalı konut projelerinin de yer aldığı İzmir Yeşilova inşaat projeleri çalışmaları hızla devam ediyor. Konut satış sıralamasında 3. sırada yer alan Yaşilova ev projeleri satışları sürüyor.

Türkiye'de Eylül 2018'de bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışlarında %9,2 oranında azalarak ve toplam satışlar 127 bin 327'ü buldu. TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre İzmir %4,9 pay ve 6 bin 207 adet konut satışı ile 3. sırada yerini aldı.

İşte İzmir Yeşilova konut projeleri detayları;

​Trio Sky
22 katlı tek blok olarak tasarlanan projede dairelerin büyüklükleri 105 metrekare ila 165 metrekare arasında değişiyor. İzmir Körfezi manzarasına sahip olan projede 105 ile 134 metrekarelik 2+1 ve 165 metrekarelik 3+1 daireler bulunuyor. 114 daireden oluşan projede her katta 6 daire bulunuyor. Trio Sky teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Gümüş Park Avenue
2 bin 70 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Gümüş Park Avenue projesinde daire büyüklükleri 101 metrekare ile 111 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 2+1 daire tipinden oluşan projede 135 adet daire yer alıyor. 600 metrekare peyzaj alanı bulunan projede açık ve kapalı mutfaklı 2 model tasarlanacak. Gümüş Park Avenue projesi nerede? Tıklayınız.

Orkun Mia Bornova
10 katlı blokların yükseldiği projede dört farklı tipte 2+1 daire yer almaktadır. Bornova yeni konut projeleri arasında bulunan Orkun Mia Bornova projesinde konut alıcılarına açık otopark, kapalı otopark ve spor salonu gibi imkanlar sunuluyor. 45 adet daire ve 6 adet dükkanın yer aldığı proje bin 136 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Orkun Mia Bornova fiyatları ve tesim tarihi için tıklayınız.

İzmir Yeşilova konut projeleri listesini sizler için derledik. İzmir Yeşilova yeni konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181