Karşıyaka 360'da anahtar teslimleri yarın yapılacak!
Ege Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. ESBAŞ ve MOPSAN Grup Şirketleri yatırımı olan, Yüksek Vadi "Karşıyaka 360" projesinde tamamlanan daireler yarın teslim ediliyor. Düzenlenecek "Anahtar Teslim Töreni" ile yaşam başlıyor.

YENİ YILDA ÖDE
Karşıyaka 360 projesinde 4 ayrı kule halinde yüksek standartlarda 174 konut üretildiğini ifade eden ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı, MOPSAN A.Ş. Başkan Vekili ve CEO'su Dr. Faruk Güler "Söz verdiğimiz gibi 30 Kasım tarihinde gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.

Karşıyaka 360 projesinde "hemen taşın" döneminin başladığını bildiren Dr. Faruk Güler Uygun faizli banka kredilerinin yanı sıra 'Mopsan Kredi Sistemi'nin de devrede olduğu ödeme seçenekleri bulunduğuna da değinerek, 20 bin TL peşinat verip, uygun ödeme 1 koşullarından yararlanmak isteyenlerin ' 'peşinatınızı yatırın taksitleri ödemeye yeni yılda başlayın' seçeneğini de değerlendirebileceklerini sözlerine ekledi.

Habertürk Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181