Karşıyaka Mavişehir konut projeleri!
Karşıyaka Mavişehir konut projeleri ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Türkiye'de Mayıs 2018'de bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışlarında %2,7 oranında artarak ve toplam satışlar 119 bin 655'i buldu. TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre İzmir %5,9 pay ve 7 bin 28 adet konut satışı ile 3. sırada yerini aldı.

Mayıs 2018'de İzmir'de gerçekleşen 7 bin 28 adetlik konut satışında 908 adet konut satışı ile Buca lider oldu. Buca'yı takip eden ilçeler ise 834 konut satışı ile Karşıyaka 2. sıraya yerleşti

İşte Karşıyaka Mavişehir konut projeleri listesi;

Livin İzmir Mavişehir
​1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerinin planlandığı Livin İzmir Mavişehir projesinde yüzme havuzu, güvenlik, otopark, fitness salonu, sauna , çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar yer alacak. İlk etabında 368 adet konut ve 33 adet ticari ünitenin yer alacağı Livin İzmir Mavişehir projesi Karşıyaka konut projeleri arasında bulunuyor. Livin İzmir fiyatları ve teslim için tıklayınız.

​Port Marin Mavişehir
25 katlı tek bloğun inşa edildiği Port Marin Mavişehir projesi dikey mimarisi ile yükseliyor. İzmir Karşıyaka yeni konut projeleri arasında yer alan  Port Marin Mavişehir projesini inşa eden Katal İnşaat ayrıca Aypark Residence ve Novus projelerinin satışına devam ediyor. Portmarin Mavişehir fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

B Life Ataşehir 2 projesi
3 blok olarak tasarlanan B Life Ataşehir 2 projesi 7 katlı olarak inşa ediliyor. 3+1 daire tiplerinden oluşan B Life Ataşehir 2 projesinde dairelerin büyüklükleri 158 metrekare ila 169 metrekare arasında değişiyor. B Life Ataşehir 2 projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Atılgan Royal
39 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilen ​Atılgan Royal 2+1, 3,5+1, 4,5+1 ve 5+1 dairelerden oluşuyor. Atılgan Royal projesinde 2+1'ler 144 metrekare, 3,5+1 daireler 229 ila 307 metrekare, 4,5+1 loft daireler 428 metrekare ve 5+1 müstakil villalar 418 metrekare olarak tasarlanıyor. Atılgan Royal teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Karşıyaka Mavişehir konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181