Kavuklar Bornova'da bahçe dubleksler satışta!
Bornova'da proje üreten Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, hayata geçirdiği projede uygun ödeme sunmaya devam ediyor. 125 milyon dolarlık yatırım değeri ile 3 kule üzerinde yükselen Kavuklar Bornova projesnde, bin 178 dairenin yer alıyor. Dairelerin yüzde 80'i de deniz görecek.

BAHÇE DUBLEKSLERDE SATIŞTA
Kasım ayında lansmanı yapılan projede farklı daire tipleri bulunuyor. Dairelerin yarıdan fazlasının satıldığını belirten Kavuklar GY Satış Müdürü Cenk Erküçük, örnek dairelerinin ve satış ofisinin de tamamlanmak üzere olduğunu, yakın zamanda daire sahiplerini satış ofisinde ağırlayarak özel bir tanıtım yapacaklarını duyurdu. Kavuklar Bornova'da, 2017'de satışa çıkması planlanan bahçeli dubleksler, yoğun ilgi üzerine satışa açılırken, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 2 ayrı tipteki 18 bahçeli dubleks satışa sunuluyor. Yüksek yapıdan ayrı olarak mono blokta yer alacak bahçeli dubleksler, keyifli bir yaşam alanı sunduğunu belirten Erküçük, bahçe kullanımlarının tamamen haneye özel olacağı dublekslerde, bahçe alanının peyzaj ile bölüneceğini ve daire sahipleri bahçeden giriş çıkış yapabileceğini kaydetti.

Star

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181