Kavuklar Bornova kampanyasında 31 Mayıs son gün!
Kavuklar Gayrimenkul Yatırım'ın hayata geçirdiği Kavuklar Bornova projesi ev sahibi olmak isteyenlere 9-31 Mayıs tarihleri arasında %25 peşinata 60 ay 0,69 faiz oranı fırsatı sunuyor.

125 milyon dolarlık yatırım değerine sahip Kavuklar Bornova projesi 3 dev kulede 1178 daireden oluşuyor. Kavuklar Bornova'yı oluşturacak 3 dev kuleden orta bloktakinin terasında, 19’uncu katta deniz seviyesinden 160 metre yükseklikte yüzme havuzu yer alacak.


İzmir’in en önemli merkezlerinden biri olan Bornova'da inşa edilen Kavuklar Bornova projesinde dairelerin %80'i deniz görecek. Kavuklar Bornova projesinde kapalı çocuk alanı, çocuk odası, restoran, 28 bin metrekarelik peyzaj alanı içerisinde yapay göl, kütük ev konsepti, dinlenme alanları, tenis kortları, basketbol ve mini futbol sahaları, bisiklet ve koşu yolları yanında Kavuklar Bornova sakinlerinin kaynaşacağı ve hoş vakit geçireceği barbekü alanı ve amfi tiyatro da bulunuyor.

Kavuklar Bornova nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Kavuklar Bornova teslim tarihi için tıklayınız.

Kavuklar Bornova satış ofisi için tıklayınız.

Kavuklar Bornova iletişim!

Adres: 4369 Sokak No: 18 Altındağ, Bornova - İZMİR
Telefon: 0232 435 46 46
Web: www.kavuklarbornova.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181