Koç İnşaat İzmir'de 3 yeni proje daha planlıyor!
İzmir'de yaklaşık bin 200 konut hayata geçiren Koç İnşaat, Gaziemir'deki "Mia Life" ve Menderes'deki "Mia Garden" projelerinin ardından Torbalı'da da 400 konutluk "Mia Koru"nun yapımına başladı. Mevcut 3 projeyle kente 600 daire daha kazandırmayı hedeflediklerini söyleyen Koç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Koç, otel ve ofis projelerine ağırlık vereceklerini ifade etti.

Koç İnşaat olarak ihtiyaç duyulan, nitelikli projeler hayata geçirdiklerini ve devam eden 3 projenin yanı sıra Bayraklı ve Çiğli'de de yeni projeler için çalışmaların ve arsa arayışının sürdüğünü ifade eden Koç, "Hayata geçirdiğimiz tüm projeler büyük ilgi görüyor. Doğru lokasyonda ve yatırımcı için kazanç getirecek projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Babası Doğan Koç tarafından 1978 yılında inşaat malzemeleri ticareti yaparak sektöre girdiklerini aktaran Koç, "1996-1997 yıllarında inşaat projelerini hayata geçirmeye başladık. İlk etapta projelere Gaziemir'de başladık. Burada 100'e yakın kat karşılığı iş yaptık. İnşaat sektörünün atılımıyla birlikte site konsepti geldi. Mia Residence ile ilk rezidans projesini gerçekleştirdik. Bunun ardından da Buca ve Menderes'teki yeni projelerimiz geldi" ifadesini kullandı.

Torbalı projeler içirt kazançlı bir bölge
Torbalı'da başladıkları Mia Koru projesi konusunda bilgi veren Koç, projenin toplam 400 daire ve 2 etaptan oluşacağını söyledi. Koç,"Projeye başlamamızın en önemli nedenlerinden biri İZBAN'ın buraya gelmesi. 169 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa başladık. Topraktan satış olduğu için elini çabuk tutarak konut alanlar, çok avantajlı olacak. Projedeki konutların yüzde 60'ı 3+1'den oluşuyor. Projeyi iki sene içinde teslim edeceğiz" dedi.

İzmir'in kuzeyine yönelecek
İzmir'in kuzey bölgesinde projeler yapma hazırlıklarını olduğunu söyleyen Koç, Çiğli'de, Katip Çelebi Üniversitesi'nin bulunduğu bölgede 300 dairelik proje için çalışmalara devam ettiklerini dile getirdi. Koç, "Uygun arsa arayışlarımız sürüyor. Bayraklı bölgesinde de uygun bir arsa bulursak, proje hayata geçirmek istiyoruz. Sarnıç'ta da 300 konutluk lüks proje planlıyoruz. Sarnıç'a da oldukça talep var. İzmir dışını ise düşünmüyoruz" diye konuştu. Koç, Gaziemir'deki devam eden 64 daireli Mia Life projelerini 30 Aralık 2018'de, 140 daireli Menderes'deki Mia Garden projelerini ise 30 Mart 2019 da teslim edeceklerini belirtti. Gaziemir'de 1 sene önce tamamladıkları Mia City Otel 'in Booking tarafından İzmir'in en iyi oteli seçildiğini aktaran Koç, 80 odalı oteli 120 odaya çıkaracaklarını söyledi. Koç, ayrıca yine Gaziemir'de ofis projeleri olacağını kaydetti. 

Beyza Coşkuntürk / Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sabahat güngòrmüs 5 yıl önce

Yüksek teknolojiden mezün olan mimar oğlum var çok başarılı iş bakıyoruz yardımcı olursanız seviniriz işlerinizde başarılar dilerim tif 05435635997

Avatar
Sabahat güngòrmüs 5 yıl önce

Yüksek teknolojiden mezün başarılı mimar oğlum var iş bakıyoruz yardımcı olurmusunuz Annesiyim ben tif yazayım 05435635997 oğluma güvenmesem yazmazdım bu bir annenin isteği dır lütfen ceva9.p cerin

banner182

banner181