Konut kampanyaları İzmir!
Cazip ödeme seçeneklerinin bulunduğu konut kampanyaları İzmir listesini sizler için derledik. Ocak 2018 konut satışında 3. sırada yer alan İzmir'de konut projeleri hızla yükselmeye devam ederken satışlar da sürüyor. İşte konut kampanyaları İzmir

Landor Gaziemir
Landor Gaziemir'de yüzde sıfır faiz kampanyası başladı. Yüzme havuzu, spor salonu, çocuk oyun alanları gibi yaşam alanlarının bulunduğu ​Landor Gaziemir projesinin daireleri bahçeli ve teraslı seçenekler tasarlanıyor. Landor Gaziemir daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Aryom Koru
Aryom Koru 120 ay vade 0 faiz kampanyası konut alıcılarına sunuluyor. 10 adet bloktan oluşan projede 1+1,2+1,3+1,4+1, bahçe terası ve çatı terası seçenekleri tasarlanıyor. 30 farklı tipte toplam 425 konutun bulunduğu Aryom Koru projesi 72 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Aryom Koru teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Mahall Bomonti İzmir
Mahall Bomonti İzmir sıfır faiz kampanyası başladı. Peşinatın yüzde 15 olarak belirlendiği projede 7 yıl vadede sıfır faiz uygulanacak. Loft, 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine sahip Mahall Bomonti İzmir projesinde açık ve kapalı havuz, spa, fitness merkezi ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Mahall Bomonti İzmir detaylı bilgi için tıklayınız.

Dap Yapı İzmir
Dap Yapı İzmir'de 50 ay sıfır faiz kampanyası başladı. Ayrıca kampanya kapsamında aylık taksitler 2 bin 300 lira olarak belirlendi. 30 katlı 2 blok olarak inşa edilmesi beklen projede balkonlu ve teras evlerin bulunması öngörülüyor. Dap Yapı İzmir daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Mahall Bomonti İzmir
Mahall Bomonti İzmir sıfır faiz kampanyası başladı. Peşinatın yüzde 15 olarak belirlendiği projede 7 yıl vadede sıfır faiz uygulanacak. Loft, 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine sahip proje karma konseptte hayata geçiriliyor. Mahall Bomonti İzmir nerede? Tıklayınız.

Konut kampanyaları İzmir ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181