Kuzey Şehir Koru konum!
31 bin metrekarelik alanda konumlandırılacak olan Kuzey Şehir Koru konum bilgisini sizler için araştırdık.

Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilecek olan Kuzey Şehir Koru konum bilgisi belli oldu. İzmir'de lokasyonu ile dikkat çekeceği düşünülen Kuzeyşehir Koru konum ve Kuzeyşehir Koru harita bilgisi şu şekilde;

3 bin 500 metrekare ticari alana sahip olan projede gündoğumu-günbatımı terası, piknik alanları, çocuklar için bisiklet sürebilecekleri doğal aktivite alanları, survivor parkı, havuzun etrafında beach konseptli peyzaj alanı ve yetişkinlerin keyifli vakit geçirebilecekleri yüksek ağaçlarla çevrili sakin koru konseptleri yer alıyor.

716 konuttan oluşacak Yücesoy Kuzey Şehir Koru projesinde dairelerin büyüklüğü 67 metrekareden başlıyor. Yeşil vaha konsepti ile tasarlanan İzmir Kuzey Şehir Koru Menemen konut projeleri arasında yer alıyor. 350 milyon lira yatırımla tamamlanacak olan projede 2+1,3+1 ve 4+1 daire tiplerinde 716 konut yer alıyor. 

Kuzey Şehir Koru konum bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Kuzey Şehir Koru teslim tarihi için tıklayınız.
Kuzeyşehir Koru nerede ? Tıklayınız.
Kuzey şehir Koru fiyatlar için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181