Kuzeyşehir Koru fiyat listesi!
716 konuttan oluşacak olan Kuzeyşehir Koru fiyat listesi detayını sizler için araştırdık.

Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilecek olan Kuzeyşehir Koru fiyat listesi 2018 belli oldu. İşte Kuzey Şehir Koru İzmir fiyatları şu şekilde; 
2+1 260.000 TL’den 
3+1 390.000 TL’den 
4+1 460.000 TL’den başlıyor.

İzmir'de lokasyonu ile dikkat çekeceği düşünülen Kuzey Şehir Koru Evleri projesinde dairelerin büyüklüğü 67 metrekareden başlıyor. 350 milyon lira yatırımla tamamlanacak olan projede 2+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. 31 bin metrekarelik alanda konumlandırılacak olan Kuzeyşehir Koru İzmir projesinde 4 blok inşa edilecek. Yeşil vaha konsepti ile tasarlanan İzmir Kuzey Şehir Koru Menemen konut projeleri arasında yer alıyor. ​

3 bin 500 metrekare ticari alana sahip olan Yücesoy Kuzey Şehir Koru projesinde gündoğumu-günbatımı terası, piknik alanları, çocuklar için bisiklet sürebilecekleri doğal aktivite alanları, survivor parkı, havuzun etrafında beach konseptli peyzaj alanı ve yetişkinlerin keyifli vakit geçirebilecekleri yüksek ağaçlarla çevrili sakin koru konseptleri yer alıyor. 

Kuzeyşehir Koru fiyat listesi ve Kuzeyşehir Koru daire fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Kuzeyşehir Koru taksit kampanyası için tıklayınız.
Kuzey Şehir Koru teslim tarihi için tıklayınız.
Kuzey şehir Koru nerede ? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181