Liva Home Uzundere 2. etabı satışa sunuldu!
Karabağlar'da dönüşüm kapsamında Folkart'ın inşa ettiği LivaHome Projesi'nin 2. etabı satışa çıktı. Folkart'ın kentsel dönüşümde kaliteyi yükselttiğini belirten Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Öncelikle İzmir'de olmak üzere kentsel dönüşüm projelerinde öncü rol üstlenmek istiyoruz" dedi.

İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Folkart tarafından inşa edilen LivaHome Projesi'nin ikinci etabı satışa sunuldu. Yüzde 10 peşinat imkanı bulunan LivaHome projesinde 24 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Projede daire fiyatları 279 bin liradan başlıyor. İlk LivaHome Projesi'ne komşu konumdaki 2. etapta 2+1, 3 +1 daire seçenekleri ve ticari alanlar bulunuyor. LivaHome projesinde dairelerin büyüklükleri 85-176 metrekare arasında değişiyor. Ticari alanlar ise 47-105 metrekare arasında bulunuyor.

GELECEĞİN YILDIZI 
Kentsel dönüşüm alanında önümüzdeki dönemde yeni projelere imza atacaklarını belirten Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir-İstanbul Otoyolu, İzmirAnkara Hızlı Treni gibi büyük ulaşım projelerinin gündemde olmasının, kente ciddi artılar katacağını vurguladı. İzmir'in son yıllarda büyük bir değişim sürecinde olduğunu vurgulayan Sancak, büyük ölçekli yatırımlar ve hayata geçmesi beklenen yeni projelerle İzmir'in çok değerli bir marka kent olma yolunda, emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

İzmir'in gayrimenkul sektöründeki avantajlarını, özellikle kentsel dönüşüm projeleri ile öne çıkaracağını vurgulayan Sancak, Folkart olarak yeni çalışmalarla önemli bir aktör olacaklarını söyledi. Sancak, "Öncelikle İzmir'de olmak üzere kentsel dönüşüm projelerinde öncü rol üstlenmek istiyoruz. Yapılan değerlendirmelere göre İzmir'de 315 bin dönüştürülecek yapı var. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İzmir Büyükşehir Belediyesi etap etap çalışmalara başladı. Uzundere'de yeni markamız 'LİVA' ile kentsel dönüşümde çok önemli, örnek bir projeye imza atıyoruz. Şimdi ise ilkine komşu pozisyondaki ikinci etap için çalışmalarımıza başlıyoruz." dedi. 

Ege Telgraf Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181