Liva Home Uzundere 2. etap nerede? İşte lokasyonu...
Uzundere kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında hayata geçirilen Liva Home Uzundere 2. etap nerede sorusunun yanıtı belli oldu.

2+1, 3 +1 daire tiplerinin yer aldığı projede 2+1 daireler 85 metrekare ile 115 metrekare, 3+1 daireler 120 metrekare ile 176 metrekare büyüklükte planlanıyor. Liva Home Uzundere 2. etap nerede sorusunun detaylı cevabı şu şekilde; İzmir'in Karabağlar ilçesinde Uzundere mahallesinde inşa edilen proje İzmir Çevre Yolu’nun hemen yanında, Adnan Menderes Havalimanı’na 10 dakika, İzmir Yeni Fuar Alanı’na 4 dakika, Alsancak’a 20 dakika, Çeşme’ye 40 dakika mesafede bulunuyor. 


Basketbol sahası, futbol sahası, tenis kortu gibi sosyal aktivite alanlarının planlandığı projede 422 konut ve 40 işyeri yer alıyor. Folkart Yapı imzası ile inşa edilen proje 59 bin 377 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Lokasyonu ile dikkat çekmekte olan projede 7'şer katlı 12 blok inşa ediliyor.

Liva Home Uzundere 2. etap nerede sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Liva Home Uzundere 2. etap teslim tarihi için tıklayınız.

Liva Home Uzundere 2. etap fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181