Liva Home 2. etap fiyatları 279 bin TL'den başlıyor!
İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Folkart tarafından inşa edilen Liva Home projesinin 2. etabı satışa sunuldu. Projede yüzde 10 peşinat indirimi, ayrıca yüzde 25 peşin, 24 ay, 0 faiz fırsatı da sunuluyor. Projede daire fiyatları 279 bin TL'den başlıyor. Uzundere'deki ilk LivaHome Projesi'ne komşu konumdaki 2. etapta, 2+1,3+1 daire seçenekleri ve ticari alanlar bulunuyor. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Uzundere'de yeni markamız ile kentsel dönüşümde çok önemli, örnek bir projeye imza atıyoruz. Şimdi ise ilkine komşu pozisyondaki ikinci etap için çalışmalarımıza başlıyoruz" dedi. 

Kentsel dönüşümde çok önemli projelere imza atacaklarını kaydeden Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmirİstanbul Otoyolu, İzmir-Ankara Hızlı Tren Projesi gibi büyük ulaşım projelerinin gündemde olmasının, İzmir'e ciddi artılar katacağını vurguladı. Sancak, büyük ölçekli yatırımlar ve hayata geçmesi beklenen yeni projelerle İzmir'in çok değerli bir marka kent olma yolunda, emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

TEMMUZ'DA TESLİM
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, Karabağlar Uzundere Mahallesi'nde 280 konut ve 33 iş yerini kapsayan kentsel dönüşüm projesi için yaptığı ilk etap ihalesini tek teklif veren Folkart kazanmıştı. Mesut Sancak, ulaşım projeleri ve büyük ölçekli yatırımlar sayesinde İzmir'in çok değerli bir marka kent haline geleceğini söyledi. 32 hektarlık alandaki projenin ilk etabında, belediyenin hak sahipleri için vereceklerinin dışında, LivaHome markasıyla 169 konut ve 24 işyeri satışa çıkmıştı, ilk projenin teslimi 2018 yılının Temmuz ayı olarak planlanıyor.

'Uzundere 2. Etap Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapım İşi İhalesi' kapsamında 12 blok bulunuyor. 12 blokta, 422 konut ve 40 iş . yeri olmak üzere toplam 462 bağımsız birim inşa edilecek.

Yeni Birlik Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181