Mahall İzmir Türkiye'nin en yüksek binası olacak!
İzmir Alsancak'ta Bomonti ailesinin bira fabrikasının arazisi üzerinde Türkerler Holding tarafından hayata geçirilen Mahall İzmir, yüksekliği ile de İstanbul'daki Sapphire binasını geçecek. 45 bin metrekare alan üzerinde 350 milyon dolar yatırımla gerçekleşecek karma projenin yüksekliği antensiz 240 metrekare. Sapphire'in antenle birlikte 260 metre yükseklikte olduğunu dile getiren Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, "Türkiye'nin en yüksek binası olmak gibi bir iddiamız yok ama sanırını öyle olacağız" dedi.

EN FAZLA TALEP 1+0'A
Projenin yüzde 15'ine ön talep topladıklarını ve en fazla talebin 1+0 ile 1+1 dairelere geldiğini dile getiren Türker, "Asıl satışlara bugün itibarıyla başlıyoruz" diye konuştu. Mahal Bomonti İzmir fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 dolar ile 7 bin 500 dolar aralığında. Fiyatların 320 bin-1.2 milyon lira aralığında olduğu projede en fazla 1+0 daireler ilgi gördü. Projede 470 konut, 572 ofis, 30 ticari birim bulunuyor.

Pınar Çelik Nacar/Sabah Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181