Marka 333 İzmir Çiğli'de yükseliyor!
1963'te Osman Özdeker tarafından kurulan Özdeker İnşaat, özellikle Karşıyaka'daki üretimleriyle biliniyor. 2000 yılından sonra projeler üzerinde yoğunlaştıklarını belirten Şirket Müdürü Çetin Mustafa Özdeker, inşaatı süren, Çiğli'deki 'Marka 333'le İzmirlilere konuttan öte bir yaşam alanı sunmayı hedeflediklerini söylüyor. İkisi de inşaat mühendisi olan kardeşi Erdinç Özdeker ve oğlu Emre Özdeker'le birlikte çalıştıklarını kaydeden Çetin Mustafa Özdeker, Kâtip Çelebi Üniversitesi'ne, otoyola ve metroya çok yakın bir noktada olan Marka 333'ün iki etaptan oluştuğunu belirtiyor. 1. Etap, 14 katlı tek bloktaki 110 daireden oluşuyor. Stüdyo (50,4 metrekare), 1+1 (58,5 metrekare) ve 2+1 (104 metrekare) dairelerden oluşan 1. Etap'ta satışların yüzde 80'i 5,5 ayda tamamlandı. Yaşamın bu yılın Eylül ayında başlayacağı projede, kalan dairelerin fiyatları, stüdyo 165 bin, 1+1 195 bin, 2+1 için 255 bin lira.

Otel mantığı
Elektrikle merkezi sistem ısıtma-soğutmayı sağladıklarını ve dış üniteden sıcak su geldiğini belirten Şirket Müdürü Özdeker, "Otel mantığıyla hareket ederek kaliteli bir proje üretmeye çalıştık. Alanları iyi kullanmayı amaçladık. Örneğin, stüdyo ve 1+1 dairelerimizde evin küçüklüğünü hissetmiyorsunuz" dedi. isteyene evi döşeme konusunda da yardımcı olduklarını dile getiren Özdeker, "Yatırımcı için de avantajlı bir proje. 1+1'lerin kira getirişi yaklaşık 900 lira" diye konuştu.

2. etap Eylül 2017'de
Fiyatların 1. Etap'a oranla yüzde 20 daha fazla olacağı 2. Etap'ın inşaatı da başladı. Etap'ın hemen yanında yükselecek olan 2. Etap'ta (58,5 metrekare) ve 2+1 (104 metrekare) daireler yer alıyor. 4 dükkânın da bulunduğu, kapalı yeraltı otoparkına sahip olacak proje, Eylül 2017'de teslim edilecek.

Planlama eksikliği
İzmir'in inşaat sektöründe en önemli sorununun planlama eksikliği olduğunu vurgulayan Mustafa Özdeker, "Marka 333'ün bulunduğu bölge, yani İzmir'in kuzey hattı daha da gelişecek. Doğru bölgede doğru inşaat yapmak lazım" diyor. Özdeker, beton zammının kendilerini önemli ölçüde etkilediğini belirtiyor.

Milliyet İzmir Ege Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181