Maxlife Sarmaşık evleri konum!
Toplam 6 villadan oluşan Maxlife Sarmaşık evleri konum bilgisini sizler için araştırdık.

Zirve Konut Yapı tarafından inşa edilen Maxlife Sarmaşık evleri konum bilgisi belli oldu. Maxlife Sarmaşık Konakları lokasyon ve Macxlife Sarmaşık Konakları konum için tıklayınız.​

İzmir Güzelbahçe'de yükselen proje Kahramandere mevkiinde yer alıyor. Ayrıca Maxlife Sarmaşık Konakları projesi Güzelbahçe merkeze 1 kilometre, Urla'ya 8 kilometre, Seferihisar'a 18 kilometre, Mordoğan'a 43 kilometre, Çeşme'ye 47 kilometre, Alaçatı'ya 42 kilometre, Adnan Menderes Havaalanı'na 35 kilometre mesafede bulunuyor.

Güzelbahçe konut projeleri arasında yer alan Maxlife Sarmaşık Güzelbahçe projesinde villalar dubleks olarak planlanıyor. Kendine ait bahçe alanı ve her villaya özel 2 araçlık otopark, çocuk ve büyükler için havuz ve sauna imkanına sahip olan Maxlife Sarmaşık projesi konumu ile dikkat çekiyor. 5+2 villaların yer aldığı projede villalar toplam 310 metrekare büyüklüğe sahip. 

Maxlife Sarmaşık evleri konum ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Maxlife Sarmaşık Konakları teslim tarihi için tıklayınız.
Maxlife Sarmaşık Konakları fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181