Mevaport Trio 276 projesi geliyor!
Mevaport İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Mevaport Trio 276 projesi geliyor.

Mevaport Yeni Bornova projesi olan Mevaport Trio 276 projesinin detayları henüz netlik kazanmadı. İzmir Bornova'da inşa edilecek olan projede daire tipleri, büyüklükleri, sosyal donatı alanları gibi proje özellikleri belli olduğu zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

İzmir'in en gözde ve gelişmekte olan Çamdibi, Menemen, Bornova ve Güzelbahçe semtlerindeki projeleri ile faaliyetini sürdüren Meva İnşaat, Trio Sky, Trio Life, Altındağ Prestij, Q Life, Çamdibi Life, Mevakent ve Meva Plaza projelerin satışlarına devam ediyor.

Toplam 180 bin metrekarelik projeleri tamamlayan Meva İnşaat, toplam 101 bin metrekarelik yeni projelerine devam ediyor. Mevaport İnşaat yeni projeler kapsamında Mevaport Trio 276 projesinin çalışmalarına devam ediyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181