Mia Koru'da inşaat çalışmaları başladı!
Koc İnsaat'tan doğada proje Torbalı'daki 400 konutluk Mia Koru'nun start aldığını duyuran Koç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Koç, topraktan satış müjdesi verdi. 

Yeşilin ortasında eşsiz bir yaşam! 
İnşaat sektöründeki 40 yıllık tecrübesiyle birçok önemli projeye imza atan Koç İnşaat, şimdide Torbalı'da 400 konutluk 'Mia Koru'nun yapımına başladı.

Gaziemir'deki 'Mia Life' ve 'Stüdyo Mia', Menderes'deki 'Mia Garden' projelerinin ardından Koç İnşaat, şimdi de Torbalı'da 400 konutluk 'Mia Koru'nun yapımına başladı. Konumu, mimarisi, doğanın konforunda Mia Koru projesi, Torbalı'ya lüks ve benzersiz bir yaşam getiriyor. Mevcut 4 projeyle kente 650 konut daha kazandırmayı hedefleyen Koç İnşaat, otel ve ofis projelerine ağırlık vererek adından söz ettirmeye devam ediyor. Koç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Koç, Koç İnşaat olarak ihtiyaç duyulan, nitelikli projeler hayata geçirdiklerini ve ilkleri yapan bir firma olduklarını belirtti. Koç, Torbalı'da topraktan satışına başladıkları Mia Koru Projesi'nin startını verdiklerini de müjdeledi. Projenin toplam 400 daire ve 2 etaptan oluşacağını söyleyen Cem Koç, "Proje fiyatları 169 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Topraktan satış olduğu için elini çabuk tutanlar çok avantajlı olacak" dedi. Devam eden 4 projelerinin yanı sıra Bayraklı ve Çiğli'de de yeni projeler için çalışmaları ve arsa arayışlarının sürdüğünü de sözlerine ekleyen Koç "Doğru lokasyonda ve yatırımcı için kazanç getirecek projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

18 AYDA TESLİM
Torbalı'da yaşamak isteyenlere modern, sessiz ve yeşil bir yaşam vaat eden Mia Koru Projesi toplam 400 daireden oluşacak. Projenin cazip yönlerinden bir kaçı İzban, hastane ve adliye gibi Torbalı'nın merkezi noktalarına yakın bir lokasyonda olması. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dairelerden oluşacak projede konutların yüzde 60'ı 3 + 1 dairelerden oluşuyor.

Aile tipi bir proje olarak dikkat çeken Mia Koru'da açık - kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, açık- kapalı otopark alanı, kapalı çocuk oyun alanı, açık çocuk oyun parkları, kamelyalar, yürüyüş alanları, 7/24 güvenlik sistemi ve alışveriş merkezleri bulunuyor.

Ege Telgraf Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181