Modda Bulvar İzmir iş dünyasına tanıtıldı!
Ontan İnşaat'ın yeni projesi Modda Bulvar, İzmir iş dünyasına tanıtıldı. İş dünyası Modda Bulvar satış ofisi'nin açılış kokteylinde toplam 15 bin metrekarelik arsa üzerine kurulacak projeyi inceledi. Etkinliğe Ontan İnşaat ve projenin arsa sahibi Kılıçlar'ın yetkileri de katıldı. Bornova'da inşaatına başlanan projede, bin 50 konut yer alıyor. Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sait Özmeydan, sanat merkezi, müzeleri ve bünyesinde yer alan akvaryumuyla projenin fark yaratacağını söyledi.

EKSİKLİĞİ GİDERECEK
İzmir'in konser ve kültür sanat merkezi anlamında açığı bulunduğuna dikkat çeken Sait Özmeydan, Modda Bulvar'ın bu eksikliği önemli ölçüde gidereceğini ve kente renk katacağını vurguladı. Projenin zemin katında çarşı, birinci ve ikinci katlarında ise sosyal donatı alanları olacağını belirten Özmeydan, "Projede üçüncü kattan itibaren ise daireler yer alacak. Burası sadece bir konut değil, sosyal donatı alanlarıyla İzmir'in sosyal yaşam projesi olacak" diye konuştu. Özmeydan, proje lansmanımn kasımda gerçekleşeceğini sözlerine ekledi. 

Hürriyet İzmir Ege Gazetesi


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181