Modda Ofis Park Bornova ve Modda Körfez projeleri geliyor!
Gayrimenkul sektörünün güçlü aktörlerinden Ontan Grup 'Her Modda'nın bir rengi, her rengin de kendine özgü mimarisi var' konsepti kapsamında planlandığı projelerine bir yenisini ekledi.

BİN 50 KONUT VAR 
Ontan, Bornova Altındağ'da hayata geçireceği Modda Bulvar'ın lansmanını yaptı. Bin 50 konutun yer aldığı proje için firma, 500 milyon liralık yatırım planlıyor. Üç etaptan oluşan proje fark yaratan sosyal donatılarıyla da dikkat çekiyor. Ontan Modda Bulvar'da müzeden akvaryuma kadar farklı detaylar bulunuyor.

2018'E ÜÇ PROJE
Ağırlığını İzmir'e veren firma, 2018'de üç projenin daha startını verecek. Dört projenin toplam yatırım tutarının 1 milyar TL'yi aşması bekleniyor. Ontan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, "Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz en büyük proje. Üç etaptan oluşan projenin iki bloğunu 2019 Aralık'ta bitirmeyi planlıyoruz" dedi.

Ontan'dan izmir'e 1 milyarlık yatırım
Ontan İzmir'de yatırımda gaza bastı. Bornova Altındağ'da 500 milyon liralık yatırımla Modda Bulvar'a başlayan firma, 2018'de üç projeyi daha hayata geçirmeyi planlıyor. 4 projenin yatırım tutarının 1 milyar lirayı aşması bekleniyor.

Gayrimenkul sektörünün İzmir'deki güçlü aktörlerinden Ontan Grup, 'Her Modda'nın bir rengi, her rengin de kendine özgü mimarisi var' konsepti kapsamında planlandığı projelerine bir yenisini daha ekledi. Ontan, Bornova Altındağ'da hayata geçireceği Modda Bulvar'ın lansmanını yaptı. Bin 50 konutun yer aldığı proje için firma, 500 milyon liralık yatırım planlıyor. Üç etaptan oluşan proje fark yaratan sosyal donatılarıyla da dikkat çekiyor. Ontan Modda Bulvar'da müzeden akvaryuma kadar farklı detaylar bulunuyor. Ağırlığını İzmir'e veren firma, 2018'de de 3 projenin startını verecek.

2 BİNE YAKIN KONUT
Dün proje satış ofisinde yapılan tanıtım toplantısında konuşan Ontan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, Ontan'ın inşaat fakültesinden arkadaş 2 mühendis Onur Öktem ve Taner Akçınar'ın 2006'da global bir şirket olabilme hedefiyle kurduğunu hatırlattı. Onur Öktem, bugüne kadar 2 bine yakm konut ve 15'i aşkın çeşitli boyutlarda projeyi hayata geçirdiklerini belirtti. Şimdi de Ontan'ın bugüne kadar hayata geçirdiği en büyük projeyi hayata geçirmek için düğmeye bastıklarını söyleyerek, şöyle devam etti:

MÜZEDEN AKVARYUMA
"Hem projeye değer katmak, hem de sosyal sorumluluk mantığıyla farklı donatılarımız olacak. Proje fikir olarak İzmir'in sosyal yaşam projesi olarak planlanmış ve kent için önemli eksiklerden biri olan sanat ve sosyal yaşamı tamamlayacak unsurları barındırması açısından önemli bir eksiğin giderilmesinde de rol oynayacak. Canlı performansların gerçekleştirileceği 600 kişilik kapasiteye sahip olan ve ilk olarak Ontan Bayraklı'da açılan Modda Sahne yer alacak. Ayrıca proje bünyesinde bir bilim ile güzel sanatlar müzesi de yer alacak. Aynı zamanda projemizde bir akvaryum bulunuyor."

YÜKSEKLİK 100 METRE
Ontan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Taner Akçınar da projenin teknik yapısıyla ilgili şu bilgileri paylaştı: "Bornova Kamil Tunca Bulvarı'nda yer alan proje, 20 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. Projenin toplam inşaat alanı ise 160 bin metrekareye yaklaşıyor. 710 kazık çakacağız. 12 bin ton demir kullanılacak. Binanın 100 metre yüksekliği olacak. Bu yapısıyla İzmir'in en büyük projelerinden biri olacak."

48 AYDA TAMAMLANACAK
Daire tiplerinin 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 şeklinde olacağı bilgisini veren Ontan İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Özgür Güzel ise, "Proje 3 etap şeklinde planınyor. İlk etapta iki blok Aralık 2019 bitecek. Projenin tamamını ise 48 ayda bitirmeyi planlıyoruz. Projenin bulunduğu lokasyonun ulaşım açısından da rahatlığı oldukça ön planda. Yeni yapılacak 'Otogar Metro' projesinin duraklarından biri projenin hemen önünde yer alıyor. Buca Uçan Yol'un ilave edilecek etabının ulaşacağı nokta yine projenin tam önündeki kesişim alanı. Ayrıca İzmir - İstanbul Otoyolunun kente girişi de projenin tam önünden geçiyor" bilgisini verdi.

2018'E ÜÇ PROJE VAR
İzmir'in dışında hem yurt içi hem de yurt dışında da faaliyetlerinin bulunduğunu söyleyen Onur Öktem, "İzmir'in gelişimine paralel olarak 2019'a kadar ağırlığımızı İzmir'e verme kararı aldık. Modda Bulvardan sonra 2018'de 2si Çınarlı, 1i de Bornova'da 3 projemiz olacak. Bornova'daki projemiz Modda Ofis Park Bornova olacak. Modda'nın gri renginde olacak. Çınarlıda ise denize yakın olmamız nedeniyle Modda'nın mavisi gelecek. Burada Modda Körfez projemiz yer alacak. Bölgenin geleceğine inanıyoruz. 2018'de yapacağımız yatırımların tutarı da 500 milyon lirayı geçecektir" diye konuştu.

Mete Tamer Omur / Hürriyet İzmir Ege Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181