Modda Port İzmir!
Ontan Gayrimenkul Geliştirme imzası ile Konak konut projeleri arasında yer alan Modda Port İzmir projesi detaylarını sizler için araştırdık.

Karma konsepte sahip olacak olan Modda Port İzmir projesi İzmir Konak'ta yer alıyor. Zemin katlardan 9. kata kadar ofislerin bulunduğu Modda Port projesinde rezidans, home ofis ve ofisler yer alacak. Ontan Gayrimenkul Modda Port 9. kattan 16. kata kata kadar home officeler ve 16. kattan 25. kata kadar rezidanslar bulunacak. 

Home officelerin tamamı 1+1 tipinde tasarlanacağı proje 25 katlı 2 blok olarak tasarlanacak. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Modda Port projesinde dairelerin büyüklükleri 75 metrekare ila 147 metrekare arasında değişecek. Modda Port projesinde 30 metrekareden ofisler, 38 metrekareden home officeler, 70 metrekareden rezidanslar başlayacak. 

Modda Port İzmir projesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Modda Port teslim tarihi için tıklayınız.
Modda Port fiyat listesi için tıklayınız.
Modda Port nerede ? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181