Modda Port satış ofisi!
Ontan Gayrimenkul Geliştirme imzası ile Konak konut projeleri arasında yer alan Modda Port satış ofisi bilgisini sizler için araştırdık.

Karma konsepte sahip olacak olan Modda Port satış ofisi bilgisi şu şekilde;
Modda Port adres:Mansuroğlu Mah. 286/1 Sok. No:1 D:215 Ontan Bayraklı - Bayraklı/İZMİR.
Modda Port telefon: 0530 738 76 78

Home officelerin tamamı 1+1 tipinde tasarlanacağı proje 25 katlı 2 blok olarak tasarlanacak. Projede 9. kattan 16. kata kata kadar home officeler ve 16. kattan 25. kata kadar rezidanslar bulunacak. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Modda Port projesinde dairelerin büyüklükleri 75 metrekare ila 147 metrekare arasında değişecek.

Zemin katlardan 9. kata kadar ofislerin bulunduğu projede 30 metrekareden ofisler, 38 metrekareden home officeler, 70 metrekareden rezidanslar başlayacak. İzmir Konak'ta yükselecek olan Modda Port projesinde rezidans, home ofis ve ofisler yer alacak.

Modda Port satış ofisi bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Modda Port teslim tarihi için tıklayınız.
Modda Port fiyat listesi için tıklayınız.
Modda Port nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181