My Way Wins Blue Projesi Çiğli'de yükseliyor!
Gözde Grubu, İzmir'in yeni çekim merkezlerinden Çiğli'de 830 konutluk 'My Way Wins Blue' projesine başladı. Proje, yapay deniz ve sahiliyle de dikkat çekiyor. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kalı, My Way Wins Blue'nun 27 dönümlük tek parselde konumlandırıldığı bilgisini paylaşarak, "Stüdyo dairelerden 3+2'ye kadar farklı tiplerdeki evlerle hem yatırımcılar, hem de oturmak isteyenler için karlı yatırım imkanı sunduk. Bu projede ev sahiplerini servis araçlarıyla bölgedeki farklı lokasyonlara taşımayı vaat ediyoruz. Burada yaşayanlar kuracağımız sistem sayesinde güvenle işyerlerine ulaşabilecek. Konutlarda, 'My Via Rent' firmamız aracılığıyla kira garantisi de veriyoruz. 'My Way Wins Blue', asker, öğrenci, beyaz yakalı ve diğer tüm gruplara hitap ediyor. 2 yılda tamamlamayı düşünüyoruz. Bölge yatırım açısından da İzmir'in en gözde yerlerinden biri konumunda" diye konuştu.

Çeşmeye gitmeye gerek yok
My Way Wins BIue'yu diğer projelerden ayıran en önemli ayrıntının sitedeki 300 metrelik yapay deniz olduğunu da dile getiren Kalı, şöyle devam etti: "İzmir'deki tek yapay denize sahip olacak projede site sakinleri kanodan kumsalda güneşlenmeye kadar birçok aktivitenin tadını çıkarabilecek. Proje ayrıca kumsal kenarında restoran ve kafe hizmetiyle de hizmet verecek. Ayrıca; mini futbol, basketbol, squash, golf alanı, parti odası, fitness alanı, kafeterya gibi sosyal aktivite alanlarıyla İzmir'de ilk konsept projesi olma özelliği taşıyacak. Site sakinleri hafta sonları Çeşme'ye gitmeye ihtiyaç duymayacak." 

Hürriyet İzmir Ege Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181