MyWay Dokuz Eylül iletişim!
Stüdyo, 1+0, 1+1, 1+1 loft  ve 2+1 daire seçeneklerinin yer aldığı MyWay Dokuz Eylül iletişim detaylarını sizler için araştırdık.

MyWay Dokuz Eylül iletişim detayları şu şekilde; 
MyWay Dokuz Eylül adres : Kazım Dirik Mah.372/13. Sok. No:13 35050 Bornova /İZMİR
MyWay Dokuz Eylül telefon numarası : 0232 977 77 22

Gözde Grubu imzası ile hayata geçirilen MyWay Dokuz Eylül Buca projesi farklı büyüklük ve seçeneklerde dairelerden oluşuyor. 132 adet konuttan oluşan proje Buca yeni konut projeleri arasında bulunuyor. 

10 katlı olarak inşa edilen MyWay Dokuz Eylül İzmir projesi İzmir Buca’da kampüse 3 dakikalık mesafede yer alıyor. 'MyWay' serisinin projelerinden biri olan MyWay 9 Eylül projesi öğrencilere ve gençlere hitap ediyor.

MyWay Dokuz Eylül teslim tarihi? tıklayınız.
MyWay Dokuz Eylül Buca nerede? tıklayınız.

MyWay Dokuz Eylül iletişim detaylarını sizler için araştırdık. MyWay 9 Eylül iletişim ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181