MyWay Fest'te banka, kredi, faiz yok!
Ev almak isteyenleri düşündüren en büyük sorunların başında gelen yüksek kredi faizlerine Gözde Grubu'ndan kesin çözüm geldi. İzmir'in yeni kent merkezi Yeni Bornova'daki MyWay Fest projelerinde konut sahibi olmak isteyenlere 36 ay sıhr faiz imkanı sunan Gözde Grubu sunduğu imkanla yatırımcıların gözdesi oldu. "Banka, kredi, faiz yok" sloganıyla, yatırımcıların karşısına çıkan MyWay Fest'teki konutlardan yarısından fazlası ise kısa sürede tükendi.

Yeni projeleri MyWay Fest hakkında bilgi veren Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kah, öngördükleri gibi MyWay Fest'in satışlarını 3 ay içerisinde tamamlayacaklarını söyledi. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 olmak üzere; toplam 135 daireden yüzde 57'sinin kısa bir sürede yaurımcısıyla buluştuğuna dikkat çeken Kah, Mayıs ayında satışları kapatmayı beklediklerini dile getirdi.

PROJE İLGİ ODAĞI OLDU
MyWay Fest projesinin, akademisyen, öğrenci ve büyük metrekare eve ihtiyaç duymayanlar için ideal olduğunu kaydeden Op. Dr. Kenan Kah, "MyWay Fest gerçekten farklı bir proje. Proje bünyesinde üst katta yer alacak otel sayesinde ev sahipleri, oda servisi, temizlik, çamaşır ütü gibi hizmetlerden yararlanabiliyor. Projemiz bunun yanında, yatırımcılara sunduğu yüksek getiri imkanları ve yaşam kalitesi ile de kısa sürede ilgi odağı oldu. Özellikle Yaşar Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Şifa Üniversitesi'ne sadece birer dakika uzaklıkta bulunması, çevre yolu bağlantısının hemen dibinde konumlanması ve alışveriş merkezlerine yakınlığı MyWay Fest'i konum olarak İzmir'in en gözdesi haline getiriyor" diye konuştu. MyWay Fest'i görmeye gelen yatırımcılar arasında faizlerin düşmesini bekleyen ciddi bir yatırımcı grubu bulunduğunu fark ettiklerini ifade eden Kah, bu yatırımcılar için de banka faizlerini devre dışı bırakan bir olanak yarattıklarını açıkladı.

Yatırımcılarına 36 aya kadar sıhr faizle konut alma imkanı sağladıklarım ifade eden Op. Dr. Kenan Kalı, "MyWay Fest'i çok beğenen ve projede yer almak isteyen bir grup yatırımcinin kredi faizlerini yüksek bulmalarından dolayı tereddütte olduklarını gördük. Faizlerden dolayı çekimser kalanlar için bir formül geliştirmek istedik. Çünkü bu müşterilerimiz hem projeyi kaçırmamak istiyorlardı; hem de geç kaldıkları takdirde almak istedikleri konutun fiyatının daha da yükseleceğini biliyorlardı. Biz de kendilerine, bankaya gidip kredi çekmelerine gerek kalmadan 36 aya kadar sıhr faizle konut sahibi olmalarının önünü açtık. Böylece, hem istedikleri konuta, fiyatı artmadan daha makul düzeyde sahip olabilme imkanı, hem de yüksek faiz ödememe imkanı sağladık." dedi.

Sabah Egeli Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181