MyWay Wins Blue konum!
28 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen MyWay Wins Blue konum detaylarını sizler için araştırdık.

MyWay Wins Blue konum detayları şu şekilde; 5 bin metrekare yeşil alandan ve 5 bin metrekare de yapay denizden oluşan İzmir MyWay Wins Blue lokasyon olarak Katip Çelebi Üniversitesinin yanında, Körfez Projesi ile Narlıdere'ye varış 10 dk., 2. Anajet Üstüne 2 dk., Mavişehir'e 5 dk. uzaklıkta yer alıyor.

MyWay Wins Blue harita için tıklayınız.

830 adet bağımsız bölümden oluşan MyWay Wins Blue İzmir projesinde kafe, hobbit çocuk evi, mini futbol, mini golf, mini basketbol sahası, bilardo, langırt, masa tenisi, hobi odası, sağlık odası, business center, squash, parti odası, hamam, buhar odası, sauna, sinema odası, kuaför ve kapalı havuzu bulunuyor. 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+2 daire tiplerinden oluşan İzmir MyWay Wins Blue projesinin yüzde 70'ini yeşil alan ve yapay deniz kaplıyor. 

MyWay Wins Blue Çiğli projesinde 1+0'dan 3+2'ye kadar konut seçeneği bulunuyor. Gözde Grubu imzası ile İzmir Çiğli'de inşa edilen projede dairelerin büyüklükeri şu şekilde;
1+0 daireler 61,06 metrekare,
1+1 daireler 86.64 metrekare,
2+1 daireler 115 metrekare ile 173 metrekare,
3+1 direler 173 metrekare,
3+2 daireler 258 metrekare

MyWay Wins Blue nerede? Tıklayınız.

MyWay Wins Blue konum detaylarını sizler için derledik. MyWay Wins Blue ulaşım ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181