Narlıdere yeni konut projeleri!
Narlıdere yeni konut projeleri listesini ve projelerin detaylarını derledik. Kentsel dönüşüm ve markalı konut projeleri ile dikkat çeken ilçe Narlıdere'de konut satışları hızla sürüyor. Ulaşım projeleri ile dikkat çeken İzmir Narlıdere'de konut projelerinin çalışmaları devam ediyor.

İşte Narlıdere yeni konut projeleri listesi;

BulutOrman Evleri
1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile alıcılarına sunulan BulutOrman Evleri projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, spor salonu, ortak alanlar, mini çarşı ve koşu pisti gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. Ormanla iç içe konumlandırılan BulutOrman Evleri projesi projesi 116 konuttan oluşuyor. BulutOrman Evleri daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Vitalia Narlıdere
16 farklı ticari alanın bulunduğu Vitalia Narlıdere projesi 91 daireye sahip üst sınıf bir konut projesi olarak tasarlanıyor. Uzunyayla Group imzası ile hayata geçirilen ​Vitalia Narlıdere projesinde körfez manzarasına sahip yarı olimpik havuz, ortak teras, yürüyüş ve koşu parkuru, basketbol sahası, kapalı spor salonu, saunanın yanı sıra çocuk oyun alanları ve 7/24 çalışan güvenlik personeli de yer alıyor. Vitalia Narlıdere daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​232 Narlıdere Premium
32 daireden oluşan 232 Narlıdere Premium projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. 2 bin 300 metrekare alan üzerinde konumlandırılan projede dairelerin alanları 129 ila 405 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Tek blok olarak tasarlanan projede birçok sosyal yaşam imkanı konut alıcılarına sunuluyor. 232 Narlıdere Premium fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Nefes Sahil
1+1, 3+1 ve 4+1 dubleks daire seçeneklerinin yer aldığı Nefes Sahil projesi 5 bloktan oluşuyor. Sosyal yaşam alanları arasında; spor salonları, açık ve kapalı yüzme havuzları, peyzaj alanlarının bulunduğu Nefes Sahil projesi 55 bağımsız yaşam alanından oluşuyor. Nefes Sahil teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Narlıdere yeni konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181