Nif İnşaat'tan yeni proje; Nif Bahçe
Fabrika, okul ve konut alanındaki projeleriyle tanınan İzmir Nif İnşaat, akıllı ev teknolojisi ve kat bahçeleri sistemini getirdiği Kemalpaşa'ya bu kez de "Nif Bahçe" ile yepyeni konsept sunuyor. Yaklaşık 50 yıllık tecrübesiyle İzmir, Kemalpaşa, Manisa ve Trabzon başta olmak üzere Türkiye'nin farklı şehirlerinde faaliyet gösteren firma, Kemalpaşa'ya lüks konut alanında 5 farklı proje kazandırdı. Genel Müdür Işın Akın, "Kemalpaşa'ya Nif Suites, Nif 333, Nif Concept ve Odabaşı Konakları ile akıllı ev teknolojisi ve kat bahçeleri konseptini getiren firma olarak bir ilke imza attık. Şimdi de Nif Bahçe ile yepyeni bir konut projesi sunuyoruz" dedi. 



A GRUBU ŞEHİR PLANCISI 
İnşaat dışında harita, proje, mimari ve planlama alanında da hizmet verdiklerini belirten Akın, "İzmir Nif İnşaat Grup bünyesinde A grubu şehir plancısı olmam sebebiyle büyük ölçekli planlama çalışmalarını da gerçekleştirebiliyoruz. Firma olarak harita, mimarlık ve mühendislik birimlerini tek çatı altında bulundurmamız işlerin daha hızlı şekilde akışını sağlıyor. Konutta İzmir Nif İnşaat, fabrika ve hafriyatta İzmir Spil İnşaat, haritada Manisa Mühendislik, planlama ve projede de İzmir Nif Planlama olarak hizmet veriyoruz" dedi.

FABRİKA VE OKULDA DA İDDİALI
Işın Akın sadece konutta değil, fabrika ve okul inşaatlarında da başarılı projelere imza attıklarını belirterek, Borusan, Pepsi, Susitaş'ın Turgutlu ve Çiğli fabrikaları ile Batmak Akaryakıtın önemli referansları arasında yer aldığını söyledi. İzmir Nif İnşaat olarak katma değer odaklı proje yönetimi anlayışıyla müşterilerine kalite ve gönül rahatlığı hissi yaşatmayı prensip haline getirdiklerini kaydeden Işın Akın, ekledi: "Taahhüt projelerini başarıyla tamamlayan sektörün önemli firmalarından biriyiz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına proaktif cevaplar sunabilen, çalışanları ve toplum için değer oluşturan, inşaat sektöründe sürdürülebilir geleceğe öncülük eden müşteri odaklı marka olma peşindeyiz.'

Hürriyet İzmir Ege Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181