'Olympus Residence, Bayraklı bölgesine yeni bir çehre kazandıracak'!
Bayraklı'nııt çehresini değiştirecek yatırım Ege BAU Grubu ve Reformist Yapıp Almanya, Polonya İstanbul ve Bursa'da gerçekleştirdiği projelerden sonra İzmir'in en eski yerleşim merkezlerinden biri olan Bayraklı'da yeni bir yaşam tarzı oluşturuyor.

​Ege BAU Grubu ve Reformist Yapı tarafından Bayraklı'da yapımına devam edilen Olympus Recidence yoğun ilgi görüyor. 48 konut, alışveriş merkezi ve sosyal yaşam alanlarından oluşan projenin yüzde 80'i şimdiden satıldı. Bursa'da 2013 yılında kurulan ve Bursa'nın en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atan Reformist Yapı, Almanya, Polonya, İstanbul ve Bursa'da gerçekleştirdiği projelerden sonra İzmir'in en eski yerleşim merkezlerinden biri olan Bayraklı'da yeni bir yaşam tarzı yaratıyor. 8 bin metrekare alan üzerine inşaa edilen Olympus Residence projesi, 48 adet butik daire, çocuk oyun alanları, yüzme havuzları, market, restoranlar ve alışveriş merkezlerinden oluşan kompleks bir yaşam merkezi olacak.

YEPYENİ BİR SİLUET
Bayraklı bölgesinin siluetini değitirecek konsept bir proje hayata geçirdiklerinin altını çizen Ege BAU Grubu ve Reformist Yapı Genel Müdürü Selim Yetiş, "Olympus Recidence, Bayraklı bölgesine yeni bir çehre kazandıracak. 1400 sene önce Bizans'ın bir yerleşim yeri olarak kullandığı bu bölgede, yakın zamana kadar çarpık yapılaşma olduğunu görebiliyoruz. Olympus Residence projesiyle bölgeye yeniden çağdaş bir yaşam alanı kuruyoruz. Bölgenin yaşam kalitesini ve standartlarını yükselte ceğiz" dedi.

Toplamda 8 bin metrekare alana kurulu projenin 5 bin metrekaresi yeşil alan ve çevre düzenlemesine ayrılmış durumda. Panoramik şehir ve İzmir Körfezi manzarası sunan Olympus Residence, çevreyoluna 2, şehrin merkezi olan Konak'a 10 dakika, Karşıyaka İskelesine 1,5 km uzaklık 

BÜYÜNÜYLÜ AKILLI SİSTEM
Olympus Recidence'ta üst düzey yaşam standartlarına uygun bir konsept uyguladıklarını dile getiren Yetiş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Projemiz, fitness merkezi, kafeterya, toplantı salonları, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu gibi sosyal imkanlarla donatılmış olan modern bir proje. İçinde yaşayacak insanların her türlü konfor ve ihtiyacı düşünülerek tasarlandı. 140 metrekare alanda 3 oda 1 salondan oluşan dairelerimiz tamamen akıllı sistemlerle desteklendi. Isıtma-soğutma sistemleri, doğalgaz- elektrik kontrol gibi bütün işlemler, tek panel üzerinden gerçekleşebileceği gibi uzaktan kontrol imkanına da sahip olacak." Ayrıca Proje Müdürü Hakan İlgüz "Kalitenin en üst düzeyde tutulduğunu" belirtti.

Sabah Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181