Olympus Residence İzmir Bayraklı'da yükseliyor!
8 dönümlük bir arazi üzerine yapım çalışma lan süren Olympus Residence, tamamen akıllı sistemlerle donatılmış 48 adet butik daireden oluşuyor. EGE BAU Grubu - Reformist Yapı Genel Müdürü Selim Yetiş, Bayraklı'ya yeni bir çehre kazandırma hedefiyle ' yola çıktıkları projeyle ilgili şu bilgileri aktardı:

ZENGİN SOSYAL DONATI
"Projenin olduğu alanda Olympus Residence ile bölgeye çağdaş bir yaşam alanı kuruyoruz. Fitness merkezi, kafeterya, toplantı salonları, cuk oyun alanı, yüzme havuzu gibi sosyal imkanlarla donatılmış olan modern proje, içinde yaşayacak insanların her türlü konfor ve ihtiyacı düşünülerek tasarlandı. Çocuk oyun alanları, yüzme havuzları, market, restoranlar ve alışveriş merkezlerinden oluşan kompleks bir yaşam merkezi olacak."

TEK TİP DAİRE
"Her biri 140 metrekare kullanım alanına sahip 3+1 daireler yer alıyor" diyen Yetiş, projenin gelecekteki sakinlerinin her türlü konforunu ve güvenliğini düşündüklerinin altını çizdi. Binanın bodrum katında bulunan kapalı otopark sayesinde lüksün ve konforun artacağını, park sorunu yaşanmayacağını de sözlerine ekleyen ı Yetiş, bina ana giriş güvenliği, karşılama ve ön lobi uygulamasının projede yer aldığını belirtti.

Hürriyet İzmir Ege Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181